Libnet.ro
UNICEF

12:00

Turneul Campioanelor: Victoria uriasa care traseaza un nou inceput pentru Halep

România Liberă România Liberă,
Turneul Campioanelor: Victoria uriasa care traseaza un nou inceput pentru Halep

Simona Halep a reputat o victorie mare, la un scor incredibil, in fata liderului mondial Serena Williams, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Dupa ce a trecut cu 6-0, 6-2 de americanca, Halep a facut pasul spre un nou nivel. continuă pe România Liberă

CALCULE Turneul Campioanelor: Halep are nevoie de un singur game cu Ivanovic pentru a merge in semifinale. Serena, la mana lui Halep!

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta, miercuri, in fata Serenei Williams, dar si succesul Anei Ivanovic in fata lui Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep calculele calificarii in semifinale la Turneul Campioanelor s-au simplificat considerabil in Grupa Rosie. Serena Williams sta la mana romancei si are sanse de calificare chiar daca romanca pierde cu Ivanovic. INFO: Am facut in Grupa Rosie clasament si cu numarul de game-uri, pentru ca este posibil sa fie facute departajari la gameaveraj. Ultimele meciuri din Grupa Rosie, Halep - Ivanovic si Williams - Bouchard au loc vineri.

CALCULE Turneul Campioanelor: Halep are nevoie de doar un game cu Ivanovic pentru a merge in semifinale. Serena, la mana lui Halep!

Dupa victoria fara drept de apel obtinuta, miercuri, in fata Serenei Williams, dar si succesul Anei Ivanovic in fata lui Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep calculele calificarii in semifinale la Turneul Campioanelor s-au simplificat considerabil in Grupa Rosie. Serena Williams sta la mana romancei si are sanse de calificare chiar daca romanca pierde cu Ivanovic. INFO: Am facut in Grupa Rosie clasament si cu numarul de game-uri, pentru ca este posibil sa fie facute departajari la gameaveraj. Ultimele meciuri din Grupa Rosie, Halep - Ivanovic si Williams - Bouchard au loc joi.

VIDEO Halep - Williams. Cele mai tari momente ale partidei de la Turneul Campioanelor

Victoria Simonei Halep impotriva liderului mondial Serena Williams, scor 6-0, 6-2, a socat lumea tenisului, fiind cel mai mare meci facut de romanca in cariera sa. WTA a facut un rezumat video al celor mai importante momente ale partidei.

Turneul Campioanelor: Simona Halep ofera cifra care da fiori

Simona Halep a jucat doua meciuri in Turneul Campioanelor si, privind clasamentul si statisica, nu se poate observa un avertisment extrem de puternic pentru adversare.

Turneul Campioanelor: Ivanovic - Bouchard LIVE. Halep poate merge de astazi in semifinale

Ramanem in priza cu Turneul Campioanelor. De la ora 14:30 se joaca al doilea meci din runda a doua a Grupei Rosii, cea a Simonei Halep, cel dintre Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard. In primul meci al zilei, Simona Halep a trecut cu 6-0 6-2 de Serena Williams. Calculele pentru Halep sunt simple: daca Ivanovic bate cu 2-0 acum, Halep poate si pierde in ultimul meci cu aceasta jucatoare, dar sa-i ia un set si merge in semifinale. Daca Ivanovic sau Bouchard bat cu 2-1, Halep este deja in semifinale, indiferent de ultimul meci. In cazul in care Ivanovic bate cu 2-0 acum, apoi cu 2-0 pe Halep, iar Serena o bate cu 2-0 pe Bouchard, toate trei vor avea setaveraj egal 4/4), iar departajarea se va face la gameaveraj, acolo unde Simona Halep va sta teoretic mai bine, daca nu va pierde cu un 6-0 6-0 cu Ivanovic.

Turneul Campioanelor: Radwanska ii da o mana de ajutor Simonei Halep

Agnieszka Radwanska a invins-o marti seara pe Petra Kvitova, in Grupa Alba de la Turneul Campioanelor. Kvitova ar putea pierde locul 3 la Singapore, daca nu ajunge in semifinale, iar Simona Halep se califica in primele patru. Va reamintim ca Halep joaca miercuri de la ora 11:00 al doilea sau meci de la Turneul Campioanelor, live aici, cu Serena Williams.

Turneul Campioanelor: Kvitova - Radwanska LIVE

Petra Kvitova si Agnieszka Radwanska joaca la aceasta ora al doilea meci din Grupa Alba de la Turneul Campioanelor. Kvitova ar putea pierde locul 3 la Singapore, daca nu ajunge in semifinale, iar Simona Halep se califica in primele patru. Va reamintim ca Halep joaca miercuri de la ora 11:00 al doilea sau meci de la Turneul Campioanelor, live aici, cu Serena Williams .

Halep - Williams, cel mai twitter-it meci de la Turneul Campioanelor

Partida dintre Simona Halep si Serena Williams, castigata de romanca miercuri la Turneul Campioanelor, a fost cel mai twitter-it meci din Singapore, de pana acum.

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor + interviul de dupa meci

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )