Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campionilor: Roger Federer, in marea finala - Inca un duel cu Novak Djokovic

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Roger Federer, in marea finala - Inca un duel cu Novak Djokovic

Roger Federer s-a calificat inca o data in finala Turneului Campionilor, Fedex invingandu-l pe compatriotul Stanislas Wawrinka, scor 7-5, 6-3. Pentru trofeul competitiei din O2 Londra), Roger se va lupta cu Novak Djokovic cap de serie numarul unu). continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Roger Federer l-a invins pe Kei Nishikori si a incheiat neinvins in Grupa A

Tenismenul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 3, l-a invins pe japonezul Kei Nishikori, cap de serie numarul 8, scor 7-5, 4-6, 6-4, si a incheiat neinvins parcursul in Grupa A de la Turneul Campionilor de la Londra.

Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor

In cel mai asteptat duel de pana acum la Turneul Campionilor, Roger Federer l-a invins in doua seturi pe liderul momentului in tenisul masculin, Novak Djokovic.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, in finala (6-3, 6-3 cu Rafael Nadal) - Necrutator

Novak Djokovic a obtinut inca o victorie in fata lui Rafael Nadal, sarbul reusind sa se califice in finala Turneului Campionilor partida din O2 a durat o ora si 19 minute). Fiind precum un animal ranit dupa infrangerea cu Roger Federer din grupe, Nole a facut diferenta in special datorita serviciului unul excelent) si returului Rafa a jucat de multe ori cu al doilea serviciu, iar Nole a profitat). In urma acestei victorii, sarbul a egalat situatia intalnirilor directe: 23-23.

Florin Mergea in finala de dublu la Turneul Campionilor

Performanta remarcabila pentru Florin Mergea, jucator care la debutul sau in Turneul Campionilor reuseste calificarea in finala probei de dublu.

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor.

Roger Federer, al doilea finalist al Turneului Campionilor. il invinge din nou pe Novak Djokovici?

Roger Federer s-a calificat in finala Turneului Campionilor de la Londra, sambata seara, dupa ce a dispus cu 7-5, 6-3 de Stan Wawrinka, in a doua semifinala jucata in arena O2.

Federer merge in semifinale la Turneul Campionilor cu record perfect

Roger Federer s-a calificat de pe primul loc in Grupa Stan Smith la Turneul Campionilor, dupa ce elvetianul a trecut joi de japonezul Kei Nishikori.

Turneul Campionilor: Horia Tecau, in finala dupa victoria cu fratii Bryan - Duel cu Florin Mergea pentru castigarea trofelului

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala Turneului Campionilor, dupa o victorie in doua seturi, scor 6-4, 6-4, cu Mike si Bob Bryan. Partida disputata in O2 Arena a durat o ora si sapte minute.

Finala romaneasca in turneul de dublu la Turneul Campionilor

Horia Tecau si Florin Mergea vor fi adversari, duminica dupa-amiaza, in finala de dublu la Turneul Campionilor.

Florin Mergea e optimist: M-am bucurat de fiecare moment la Turneul Campionilor. Abia astept finala

Tenismanul Florin Mergea a declarat, dupa ce s-a calificat impreuna cu indianul Rohan Bopanna in finala de dublu la Turneul Campionilor, ca s-a bucurat de fiecare moment la competitia de la Londra si abia asteapta meciul de duminica.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )