Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roger Federer, al doilea finalist al Turneului Campionilor. il invinge din nou pe Novak Djokovici?

Adevărul Adevărul,
Roger Federer, al doilea finalist al Turneului Campionilor. il invinge din nou pe Novak Djokovici?

Roger Federer s-a calificat in finala Turneului Campionilor de la Londra, sambata seara, dupa ce a dispus cu 7-5, 6-3 de Stan Wawrinka, in a doua semifinala jucata in arena O2. continuă pe Adevărul

Turneul Campionilor: Roger Federer, in marea finala - Inca un duel cu Novak Djokovic

Roger Federer s-a calificat inca o data in finala Turneului Campionilor, Fedex invingandu-l pe compatriotul Stanislas Wawrinka, scor 7-5, 6-3. Pentru trofeul competitiei din O2 Londra), Roger se va lupta cu Novak Djokovic cap de serie numarul unu).

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor: Roger Federer l-a invins pe Kei Nishikori si a incheiat neinvins in Grupa A

Tenismenul elvetian Roger Federer, cap de serie numarul 3, l-a invins pe japonezul Kei Nishikori, cap de serie numarul 8, scor 7-5, 4-6, 6-4, si a incheiat neinvins parcursul in Grupa A de la Turneul Campionilor de la Londra.

Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor

In cel mai asteptat duel de pana acum la Turneul Campionilor, Roger Federer l-a invins in doua seturi pe liderul momentului in tenisul masculin, Novak Djokovic.

VIDEO Contre intre Novak Djokovic si Roger Federer, dupa ce sarbul a spus ca l-a ajutat pe elvetian sa castige prin erorile sale nefortate

Novak Djokovic a suferit marti seara doar a sasea infrangere din acest an, liderul mondial fiind invins categoric, scor 7-5, 6-2, de Roger Federer. La putin timp dupa meci, sarbul a precizat, printre altele, ca l-a ajutat pe elvetian sa castige prin numarul mare de erori nefortate pe care le-a facut. Raspunsul lui Fedex a venit imediat: Mi-ar placea sa cred ca a jucat slab din cauza mea.

Finala romaneasca la Londra. Tecau si Rojer, in ultimul act al Turneului Campionilor la dublu. Cand joaca maine cu Mergea si Bopanna

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, sambata seara, in finala Turneului Campionilor la dublu de la Londra, dupa ce au invins cu 6-4, 6-4 fratii americani Bob Bryan/Mike Bryan, campionii en-titre.

Djokovici, in finala Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins pe Nadal

Tenismanul sarb Novak Djokovici s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins in semifinale pe spaniolul Rafael Nadal in doua seturi, 6-3, 6-3.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, in finala Turneului Campionilor

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India, nr. 8) a invins, sambata, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo Croatia/Brazilia, nr. 3) si s-a califcat in finala Turneului Campionilor de la O2 Arena din Londra.

Novak Djokovici s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor, joi, dupa ce l-a invins pe cehul Tomas Berdych, locul 6 ATP, in ultimul meci al grupei Stan Smith din cadrul competitiei de la Londra.

Novak Djokovic, calificat in semifinalele Turneului Campionilor dupa victoria cu Berdych

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, joi seara, dupa ce a dispus de cehul Tomas Berdych, cu 6-3, 7-5 in ultimul meci din Grupa Stan Smith.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )