Libnet.ro
UNICEF

06:15

Turneul de la Wimbledon: Eugenie Bouchard a fost ELIMINATA in primul tur

România Liberă România Liberă,
Turneul de la Wimbledon: Eugenie Bouchard a fost ELIMINATA in primul tur

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 12 si locul 12 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul al doilea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului . continuă pe România Liberă

Wimbledon: Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur de locul 117 WTA

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 12 si locul 12 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul al doilea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Wimbledon: Andreea Mitu, eliminata in primul tur

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 71 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 12 si locul 12 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul al doilea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul.

Wimbledon: Alexandra Dulgheru, eliminata in primul tur

Turneul de la Wimbledon a inceput cu vesti proaste din partea romancelor. Alexandra Dulgheru, 60 WTA, care avea cea mai dificil meci dintre reprezentantele Romaniei, s-a oprit in primul tur.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Wimbledon de o jucatoare din afara topului 100

Cea mai mare surpriza de la Wimbledon o are drept protagonista pe Simona Halep, jucatoare eliminata, marti, in primul tur, de slovaca Jana Cepelova 106 WTA)la capatul unui meci sters spre foarte slab.

Capi de serie la Wimbledon: Ce au facut Williams, Djokovic si ceilalti favoriti in primul tur

Turneul de la Wimbledon a debutat, luni, cu primul tur, unul care a avut parte de suprize chiar din prima zi. Daca liderii de la masculin si feminin au trecut deja in runda a doua, alti favoriti au suferit infrangeri surprizatoare.

Simona Halep, eliminata in primul tur al turneului de la Wimbledon

Evolutie dezamagitoare a Simonei Halep in primul meci al ei de la Wimbledon. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovaca Jana Cepelova, locul 106 W.

Andreea Mitu a fost invinsa in primul tur la Wimbledon

Andreea Mitu a fost invinsa marti de belarusa Olga Govortova in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, informeaza Agerpres. Mitu a pierdut meciul care a durat 52 de minute cu scorul de 6-1, 6-1. Pentru.

Opt ani de cand a fost cumparat primul iPhone, telefonul care a schimbat ideea de smartphone

In urma cu opt ani, Steve Jobs era pe o scena in San Francisco si prezenta telefonul care avea sa schimbe ideea pe care oamenii o aveau atunci despre smartphone: iPhone. Pe 29 iunie 2007, dupa sase luni de asteptare, oamenii au inceput sa cumpere iPhone-ul lansat de Steve Jobs in ianuarie a acelui an. [] Opt ani de cand a fost cumparat primul iPhone, telefonul care a schimbat ideea de smartphone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Adio Wimbledon din primul tur! Jucatoarea noastra a fost eliminata

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 60 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 38 WTA, intr-un meci care a durat o ora si 8 minute, in primul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )