Libnet.ro
UNICEF

15:16

Simona Halep, eliminata in primul tur al turneului de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep, eliminata in primul tur al turneului de la Wimbledon

Evolutie dezamagitoare a Simonei Halep in primul meci al ei de la Wimbledon. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovaca Jana Cepelova, locul 106 W. continuă pe Antena3

Simona Halep, eliminata in primul tur la Wimbledon de o jucatoare din afara topului 100

Cea mai mare surpriza de la Wimbledon o are drept protagonista pe Simona Halep, jucatoare eliminata, marti, in primul tur, de slovaca Jana Cepelova 106 WTA)la capatul unui meci sters spre foarte slab.

Wimbledon: Simona Halep, eliminata de Cepelova. Cosmarul continua, al doilea grand slam ratat

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a suferit cea mai surprinzatoare infrangere de la Wimbledon, in primul tur. Ea a fost eliminata de Jana Cepelova, 106 WTA, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3.

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova din Slovacia, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, marti, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Jucatoarea Simona Halep, Ocupanta a.

Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur la Wimbledon

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 12 si locul 12 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul al doilea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul.

Begu, Dulgheru si Mergea joaca maine, in primul tur al turneului de la Wimbledon

Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru, precum si Florin Mergea vor evolua, luni, in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Simona Halep, optimista inaintea debutului la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep se arata increzatoare inaintea debutului la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului, unde este cotata cu sansa a treia la castigarea trofeului.

Wimbledon: Andreea Mitu, eliminata in primul tur

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 71 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Wimbledon: Eugenie Bouchard, eliminata in primul tur de locul 117 WTA

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 12 si locul 12 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul al doilea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Andreea Mitu a fost invinsa in primul tur la Wimbledon

Andreea Mitu a fost invinsa marti de belarusa Olga Govortova in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, informeaza Agerpres. Mitu a pierdut meciul care a durat 52 de minute cu scorul de 6-1, 6-1. Pentru.

Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Florin Mergea joaca luni in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru, precum si tenismenul Florin Mergea vor evolua, luni, in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Irina-Camelia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )