Libnet.ro
UNICEF

19:16

Andreea Mitu a fost invinsa in primul tur la Wimbledon

B1 B1,
Andreea Mitu a fost invinsa in primul tur la Wimbledon

Andreea Mitu a fost invinsa marti de belarusa Olga Govortova in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, informeaza Agerpres. Mitu a pierdut meciul care a durat 52 de minute cu scorul de 6-1, 6-1. Pentru. continuă pe B1

Wimbledon: Andreea Mitu, eliminata in primul tur

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 71 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Andreea Mitu rateaza calificarea in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu, locul 71 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Mitu a fost invinsa, in.

Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Florin Mergea joaca luni in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru, precum si tenismenul Florin Mergea vor evolua, luni, in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, anunta Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA si cap de serie numarul 29, va juca impotriva rusoiacei Daria Gavrilova, locul 41 WTA. Meciul este programat al patrulea pe terenul sase.

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova din Slovacia, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, marti, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Jucatoarea Simona Halep, Ocupanta a.

Wimbledon: Programul sportivelor noastre - Simona Halep, Andreea Mitu si Monica Niculescu vor juca marti

Cap de serie numarul trei, Simona Halep va debuta marti la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. Simona o va intalni pe Jana Cepelova Slovacia, 106 WTA), in al doilea meci al zilei de pe terenul 1 va juca dupa disputa Nadal vs Bellucci). Tot astazi vor juca Andreea Mitu cu Olga Govortsova) si Monica Niculescu cu Monica Puig.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Wimbledon de o jucatoare din afara topului 100

Cea mai mare surpriza de la Wimbledon o are drept protagonista pe Simona Halep, jucatoare eliminata, marti, in primul tur, de slovaca Jana Cepelova 106 WTA)la capatul unui meci sters spre foarte slab.

Simona Halep, eliminata in primul tur al turneului de la Wimbledon

Evolutie dezamagitoare a Simonei Halep in primul meci al ei de la Wimbledon. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovaca Jana Cepelova, locul 106 W.

Adio Wimbledon din primul tur! Jucatoarea noastra a fost eliminata

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 60 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 38 WTA, intr-un meci care a durat o ora si 8 minute, in primul.

Andreea Mitu, eliminata dupa mai putin de o ora

Jucatoarea Andreea Mitu a parasit in graba turneul de la Wimbledon, al treilea concurs de Mare Slem al anului.

Turneul de la Wimbledon: Eugenie Bouchard a fost ELIMINATA in primul tur

Jucatoarea canadiana de tenis Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 12 si locul 12 WTA, a ratat, marti, calificarea in turul al doilea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )