Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wimbledon: Alexandra Dulgheru, eliminata in primul tur

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Alexandra Dulgheru, eliminata in primul tur

Turneul de la Wimbledon a inceput cu vesti proaste din partea romancelor. Alexandra Dulgheru, 60 WTA, care avea cea mai dificil meci dintre reprezentantele Romaniei, s-a oprit in primul tur. continuă pe România Liberă

Alexandra Dulgheru eliminata rapid de la Wimbledon

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a deschis balul participarilor romanesti la editia din acest an a turneului de la Wimbledon, dar a parasit extrem de repede al treilea turneu de Mare Slem al anului.

LIVESCORE Wimbledon: Alexandra Dulgheru vs Kristina Mladenovic (Dupa ora 15:00)

Alexandra Dulgheru locul 60 WTA) debuteaza la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, impotriva jucatoarei Kristina Mladenovic locul 38 WTA). Meciul de pe terenul 5 va fi LIVESCORE pe HotNews. ro dupa ora 15:00.

Wimbledon: Romancele debuteaza in primul tur. Programul zilei de luni

Turneul de grand slam de la Wimbledon debuteaza luni cu primele meciuri de pe tabloul principal. Doua reprezentante ale Romaniei, dar si Edina Gallovits, care joaca pentru SUA, incep competitia din prima zi a turneului.

Capi de serie la Wimbledon: Ce au facut Williams, Djokovic si ceilalti favoriti in primul tur

Turneul de la Wimbledon a debutat, luni, cu primul tur, unul care a avut parte de suprize chiar din prima zi. Daca liderii de la masculin si feminin au trecut deja in runda a doua, alti favoriti au suferit infrangeri surprizatoare.

Adio Wimbledon din primul tur! Jucatoarea noastra a fost eliminata

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 60 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 38 WTA, intr-un meci care a durat o ora si 8 minute, in primul.

Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Florin Mergea joaca luni in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru, precum si tenismenul Florin Mergea vor evolua, luni, in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, anunta Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA si cap de serie numarul 29, va juca impotriva rusoiacei Daria Gavrilova, locul 41 WTA. Meciul este programat al patrulea pe terenul sase.

Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Florin Mergea joaca luni in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru, precum si tenismenul Florin Mergea vor evolua, luni, in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Irina-Camelia.

Surpriza Wimbledon: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur. O a SASEA romanca pe tablou!

Tablourile principale al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, sunt stabilite, vineri, prin tragere la sorti. Simona Halep si celelalte patru romance din competitie isi vor afla adversarele din primul tur.

Wimbledon: Irina Begu si Alexandra Dulgheru evolueaza luni in prima zi

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul primei zile de competitie, una in care vor intra pe teren doua dintre cele cinci jucatoare din Romania aflate pe tabloul principal de simplu.

Simona Halep o va intalni pe slovaca Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep, numarul trei mondial, o va intalni pe jucatoarea Jana Cepelova, din Slovacia, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la All England.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )