Libnet.ro
UNICEF

20:45

Adio Wimbledon din primul tur! Jucatoarea noastra a fost eliminata

Antena3 Antena3,
Adio Wimbledon din primul tur! Jucatoarea noastra a fost eliminata

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 60 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, de sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 38 WTA, intr-un meci care a durat o ora si 8 minute, in primul. continuă pe Antena3

Surpriza Wimbledon: Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur. O a SASEA romanca pe tablou!

Tablourile principale al turneului de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, sunt stabilite, vineri, prin tragere la sorti. Simona Halep si celelalte patru romance din competitie isi vor afla adversarele din primul tur.

Wimbledon: Alexandra Dulgheru, eliminata in primul tur

Turneul de la Wimbledon a inceput cu vesti proaste din partea romancelor. Alexandra Dulgheru, 60 WTA, care avea cea mai dificil meci dintre reprezentantele Romaniei, s-a oprit in primul tur.

Capi de serie la Wimbledon: Ce au facut Williams, Djokovic si ceilalti favoriti in primul tur

Turneul de la Wimbledon a debutat, luni, cu primul tur, unul care a avut parte de suprize chiar din prima zi. Daca liderii de la masculin si feminin au trecut deja in runda a doua, alti favoriti au suferit infrangeri surprizatoare.

Simona Halep o va intalni pe slovaca Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep, numarul trei mondial, o va intalni pe jucatoarea Jana Cepelova, din Slovacia, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la All England.

Wimbledon: Romancele debuteaza in primul tur. Programul zilei de luni

Turneul de grand slam de la Wimbledon debuteaza luni cu primele meciuri de pe tabloul principal. Doua reprezentante ale Romaniei, dar si Edina Gallovits, care joaca pentru SUA, incep competitia din prima zi a turneului.

Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Florin Mergea joaca luni in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru, precum si tenismenul Florin Mergea vor evolua, luni, in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, anunta Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA si cap de serie numarul 29, va juca impotriva rusoiacei Daria Gavrilova, locul 41 WTA. Meciul este programat al patrulea pe terenul sase.

Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Florin Mergea joaca luni in primul tur la Wimbledon

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru, precum si tenismenul Florin Mergea vor evolua, luni, in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Irina-Camelia.

Wimbledon: Simona Halep vs Jana Cepelova, in primul tur

Simona Halep cap de serie numarul trei) va debuta la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, impotriva jucatoarei Jana Cepelova locul 106 WTA, din Slovacia). Halep va fi pe aceeasi parte de tablou cu Petra Kvitova 2 WTA), pe care ar putea sa o intalneasca in semifinale daca va fi cazul), in timp ce Maria Sharapova si Serena Williams s-ar putea intalni in penultimul act al turneului londonez.

LIVE Tragere la sorti meciuri Wimbledon (12:00)

Cele cinci reprezentante ale Romaniei intrate direct pe tabloul principal de simplu de la Wimbledon isi afla adversarele din primul tur si tabloul de concurs la cel de-al treilea turneu de Mare Slem al anului.

O statuie a unui etnic nationalist bosnic sarb care a declansat Primul Razboi Mondial a fost dezvelita la Belgrad

O statuie a unui etnic nationalist bosniac sarb, Gavrilo Princip, care l-a asasinat pe arhiducele Franz Ferdinand in urma cu 101 ani si a declansat Primul Razboi Mondial a fost dezvelita duminica la.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )