Libnet.ro
UNICEF

17:45

UDMR propune reducerea la 9% a TVA la facturile de intretinere si utilitati

Hotnews Hotnews,
 UDMR propune reducerea la 9% a TVA la facturile de intretinere si utilitati

UDMR va depune un proiect de lege in actuala sesiune parlamentara, prin care propune reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere si utilitati - apa calda, gaz, electricitate, incalzire -, pentru a ajuta familiile sa traiasca mai bine. Deputatul UDMR de Bihor, Szabo Odon, a declarat, sambata, la Cluj-Napoca, la Congresul UDMR, ca banii nu se pierd, ci se vor regasi in consum in alta parte. Congresul UDMR de la Cluj-Napoca a adoptat, sambata, in ultima zi, mai multe documente, cuprinzand politicile in diverse domenii, printre care familia, economia, invatamantul, tineretul, relatiile externe sau promovarea femeilor. continuă pe Hotnews

UDMR propune reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere si utilitati

In actuala sesiune parlamentara, UDMR va depune un proiect de lege, prin care propune reducerea TVA de 9% la facturile de intretinere si utilitati - apa calda, gaz, electricitate, incalzire -, pentru a ajuta familiile sa traiasca mai bine.

UDMR propune reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere si utilitati

UDMR va depune un proiect de lege in actuala sesiune parlamentara, prin care propune reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere si utilitati - apa calda, gaz, electricitate, incalzire -, pentru a ajuta.

UDMR vrea reducerea TVA la 9% si pentru facturile de intretinere si utilitati

Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania va depune un proiect de lege in actuala sesiune parlamentara in carepropune reducerea TVA la 9% la facturile de intretinere si utilitati pentru a ajuta familiile sa traiasca mai bine.

Ponta vrea ca reducerea TVA la alimente sa fie urmarita de catre Consiliul Concurentei, pentru a preveni aparitia unor carteluri, iar preturile sa scada

Premierul Victor Ponta a solicitat sprijinul Consiliului Concurentei pentru primele luni dupa aplicarea TVA de 9% la alimente, pentru a preveni aparitia unor noi carteluri pe piata, aratand ca masura aplicata anterior de reducere a TVA la paine a avut si parti mai putin pozitive.

Mancarea exotica ar putea sa nu beneficieze de reducerea TVA la alimente

Carnea de zebra, de piton sau de crocodil ar putea ramane la acelasi pret ridicat in ciuda deciziei de a scadea TVA la noua procente pentru produsele alimentare. Desi exista pe piata, putina lume cumpara m.

Ponta a cerut sprijinul Consiliului Concurentei pentru reducerea TVA la alimente

Premierul Victor Ponta a solicitat, ieri, sprijinul Consiliului Concurentei pentru corecta aplicare a reducerii TVA la toate produsele alimentare, de la 1 iunie.

Ponta, despre reducerea TVA: Era nevoie ca oamenii sa inteleaga scopul sacrificiilor din ultimii ani

Scaderea TVA la alimente este o masura pentru populatie, pentru ca oamenii sa vada de ce au fost pusi sa stranga cureaua in anii care au trecut, a spus premierul Victor Ponta, joi, intr-o interventie.

Ponta cere sprijinul Consiliului Concurentei, dupa reducerea TVA alimente

Premierul Victor Ponta a solicitat sprijinul Consiliului Concurentei pentru primele luni dupa aplicarea TVA de 9% la alimente, pentru a preveni aparitia unor noi carteluri pe piata, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )