Libnet.ro
UNICEF

13:00

UEFA: Manchester City, exclusa din Champions League pentru doua sezoane

Hotnews Hotnews,
 UEFA: Manchester City, exclusa din Champions League pentru doua sezoane

Manchester City nu va putea participa in urmatoarele doua sezoane de Champions League, dupa ce a UEFA a decis ca echipa engleza a indus forul european in eroare si a incalcat regula fair-play-ului financiar, informeaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Manchester City, interzisa doi ani din Champions League pentru incalcarea regulii fair-play-ului financiar

Manchester City a primit interdictia de a participa la urmatoarele doua sezoane de Champions League, dupa ce oficialii UEFA au decis ca echipa engleza a incalcat regula fair-play-ului financiar, informeaza The.

Cutremur in Europa: Manchester City, exclusa din Liga Campionilor si amendata cu o suma colosala!

Campioana Angliei a primit o sanctiune devastatoare din partea UEFA care va arunca viitorul clubului in aer, cel putin in perioada urmatoare.

Manchester City, exclusa pentru doua sezoane din competitiile UEFA

Unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, Manchester City, a fost exclus vineri seara din competitiile de fotbal europene.

Manchester City, interzisa in cupele europene pentru doi ani

UEFA a anuntat, vineri, ca gruparea Manchester City a fost amendata cu 30 de milioane de euro si exc.

Visul obsesiv numit Champions League - Antrenorul pe care Juventus vrea sa-l aduca la Torino

Juventus vrea cu orice pret sa castige Champions League, iar planurile pentru sezonul viitor pleaca de la aceasta idee. Campioana fara rival in Italia incepand din 2012, Batrana Doamna viseaza la urecheata, iar pentru acest lucru este dispusa sa faca orice sacrificii financiare: stie numele super antrenorului care ar putea sa-i faca fericiti pe fanii alb-negrilor.

Subiectele zilei: Primarul Constantin Toma a scos 200.000 de euro din conturile Buzaului pentru Eurovision; Servicii secrete: Lovitura secolului - cum au reusit BND si CIA sa supravegheze jumatate de planeta

Povestea femeii care a adus la Politie un portofel cu 19. 000 de euro. Putea sa moara cineva din atatia bani. O femeie din Iasi a dus la politie un portofel in care. Singura parcare cu acces la mijloacele de transport in comun, nefolosita. Ce spun oficialii. Data in folosinta de un an, singura parcare de tip Park and Ride, cu acces.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )