Libnet.ro
UNICEF

16:00

ULTIMA ORA. Klaus Iohannis, anunt important pentru romani

Antena3 Antena3,
ULTIMA ORA. Klaus Iohannis, anunt important pentru romani

Klaus Iohannis a anuntat astazi ca este moderat optimist in privinta incheierii unui acord privind planul european de relansare economica, dar ca va urma o noua noapte de negocieri. Presedintele spune ca se discuta foarte intens despre conditiile de acordare a sumelor. continuă pe Antena3

BCR, anunt important pentru romani! Nu va veti putea folosi cardurile in acest interval

Banca Comerciala Romana BCR) a anuntat ca sistemul de carduri va fi indisponibil pret de cateva ore. Clientii nu vor putea efectua tranzactii in reteaua BCR si nici in alte retele de acceptare, au transmis reprezentantii companiei.

Klaus Iohannis, moderat optimist pentru un acord la summitul UE: Continuam cu a treia zi si, cu siguranta, si cu a treia noapte de negocieri

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat duminica moderat optimist in privinta sanselor ca liderii Uniunii Europene, reuniti in summit la Bruxelles, sa ajunga la un acord asupra planului de relansare post-coronavirus.

Klaus Iohannis, despre bugetul UE pentru relansarea economica :Sunt optimist ca pentru Romania, sumele vor fi consistente

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Bruxelles, inainte de sedinta Consiliului European, ca negocierile pentru pachetul de relansare economica care incep azi se anunta dificile, scrie g4media. ro.

Klaus Iohannis a promulgat legea pentru stabilirea datei alegerilor locale la 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020.

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus .

ULTIMA ORA. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinei si izolarii

Legea privind carantina si izolarea a fost promulgata, sambata, de presedintele Klaus Iohannis. Dupa ce actul normativ va fi publicat in Monitorul Oficial, va incepe sa isi produca efectele.

Anunt de ultima ora de la BCR: se opreste sistemul de carduri. Cum ii afecteaza pe clienti?

Banca Comerciala Romana BCR) a venit cu un anunt deosebit pentru clienti. BCR a anuntat ca sistemul de carduri va fi oprit. Chiar daca suna grav, nu e chiar asa. BCR a anuntat ca oprirea.

inca o tara ii interzice pe romani. Restrictii de ultima ora. Lista completa a statelor

Veste socanta pentru romani, care sunt interzisi acum in inca o tara. Iata lista completa a statelor si restrictiile de ultima ora ale oficialilor! Romanii, interzisi in inca o tara. Restrictii de ultima ora inca o tara din Europa impune restrictii pentru romani. De acum, intrarea romanilor in Bosnia si Hertegovina va fi permisa doar .

Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani. in ce situatie am ajuns

Numarul mare de noi infectari cu COVID-19 au dat toate calculele autoritatilor au fost date peste cap. Planul de relaxare ce trebuia sa intre in vigoare de ieri, 15 iulie, a fost amanat cu alte 30 de zile, cu alte cuvinte suntem inca in stare de alerta. Raed Arafat, mesaj de ultima ora pentru romani .

Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii. Actul normativ a fost publicat in Monitorul Oficial

UPDATE, 18 iulie, ora 14. 20 -Legea carantinarii si izolarii a fost publicata in Monitorul Oficial. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea carantinarii si izolarii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )