Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ultimasansa pentru cei care vor sa urmeze masteratul la Dunarea de Jos: inca o sesiune de admitere

Adevărul Adevărul,
Ultimasansa pentru cei care vor sa urmeze masteratul la Dunarea de Jos: inca o sesiune de admitere

Pastrand traditia de la admiterea la Ciclul I Studii universitare de licenta, Universitatea Dunarea de Jos din Galati va organiza o a doua sesiune de admitere si pentru Ciclul II Studii universitare de masterat. Imediat dupa afisarea rezultatelor finale din prima sesiune, facultatile care mai au locuri disponibile, atat la forma de invatamant buget, cat si la taxa, vor incepe inscrierile. continuă pe Adevărul

O femeie operata si imobilizata, externata ca nu are bani de tratament. Apel pentru cei care vor sa ajute

Caz cutremurator la Focsani, unde o femeie operata in urma cu 10 zile, dupa un accident de circulatie, traieste intr-o masina, la mila trecatorilor. A fost data afara din spital, ca un caine, pentru ca.

Aveti venituri din chirii sau teren dat in arenda? Finantele au modificat vineri seara Codul Fiscal, introducand contributiile de sanatate pentru cei care au venituri din chirii si arenda

Vineri seara Guvernul a publicat in Monitorul Oficial Ordonanta care cuprinde modificarile la Codul Fiscal despre care HotNews. ro a scris pe cand erau sub forma de proiect. Actul normativ adoptat vineri contine doua structuri normative diferite, respectiv: modificarea Codului fiscal privind introducerea contributiei individuale la asigurarile de sanatate pentru persoanele care realizeaza venituri din cedarea folosintei bunurilor inchiriere, arendare), precum si implementarea sistemului national de raportare, verificare, monitorizare si control a situatiilor financiare si a bugetelor apartinand institutiilor publice. Consultati actul normativ aici!.

Comisia Rosia Montana le cere celor care vor sa participe la dezbaterile de joi sa se inscrie online

Comisia speciala pentru Rosia Montana solicita celor care vor sa fie prezenti sau reprezentati la intalnirea de joi de la Parlament cu membrii Comisiei sa se inscrie pe site-ul.

Presedintele Colegiului Medicilor: Protestele medicilor anuntate pentru luna septembrie vor contiuna

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), Vasile Astarastoae, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca protestele personalului medical anuntate pentru luna septembrie vor continua, iar luni la ora 11. 00 vor fi realizate pichetari in fata Ministrului Finantelor si Ministerului Sanatatii, relateaza Agerpres.

VIDEO Presedintele Colegiului Medicilor: Protestele medicilor anuntate pentru luna septembrie vor contiuna

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), Vasile Astarastoae, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca protestele personalului medical anuntate pentru luna septembrie vor continua, iar luni la ora 11. 00 vor fi realizate pichetari in fata Ministrului Finantelor si Ministerului Sanatatii, relateaza Agerpres.

AUDIO VIDEO Cum explica premierul guvernului din umbra al PDL ca ministrii sai, care vor sa reprezinte dreapta, sunt marea majoritate angajati la stat

Doar doi din cei 16 ministri ai guvernului alternativa prezentat de PDL au legatura cu mediul privat, restul fiind politicieni angajati la stat in conditiile in care partidul pretinde ca reprezinta interesele electoratului de dreapta. Premierul din umbra al guvernului alternativa, Catalin Predoiu, a explicat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca a avut discutii cu tehnocrati si oameni de afaceri, dar ca acestia refuza sa intre in politica sau sa-si asume o pozitie vizibila. Legat de acest guvern, am avut discutii si cu tehnocrati, si nu putine. Discuta, discuta, si in final spun nu, e prea complicat, prefer salariul de la multinationala, prefer dividendele de la propria companie, e greu, e murdar in politica. In felul asta nu ajungem nicaieri. Adevarata responsabilitate e sa spui, da, ok, imi suflec manecile si ma duc sa fac curat, a spus Predoiu. Intra in articol pentru a asculta interviul integral in varianta AUDIO si vezi fragmente VIDEO. Ce spune Predoiu despre o eventuala candidatura la prezidentiale in 2014 si cum raspunde acuzatiilor lansate de Traian Basescu ca a fugit de raspundere cat era ministru prin delegarea semnaturii catre secretarii de stat .

Primarul din Rosia Montana: Cei care au huiduit Comisia parlamentara nu sunt localnici

Eugen Furdui, primarul Rosia Montana, a declarat in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Subiectiv ca persoanele care au huiduit Comisia parlamentara aflata in Rosia Montana nu sunt din localitate,.

Utile: Pericolul din paine: Cum sunt inselati romanii care vor sa manance sanatos; Cu sau fara cafea? Cum este mai bine sa iti incepi dimineata; De ce nu mai reusesc femeile sa ramana insarcinate? Mii de specialisti lanseaza un semnal de alarma

Calciu, doar in lunile cu r? Pentru o buna asimilare a calciului, este indicat sa se ia concomitent si vitamina D, intrucat ajuta la fixarea mineralului acolo unde exista carente. Absorbtia calciului este influentata. Care sunt cauzele si simptomele infectiilor respiratorii. Infectiile respiratorii sunt printre cele mai frecvente afectiuni, fiind cel mai adesea corelate cu modificarile climatice sezoniere.

PDL propune facilitati fiscale pentru investitorii care sustin burse profesionale

PDL a depus, astazi, o initiativa legislativa de stimulare a invatamantului profesional, universitar si a cercetarii stiintifice prin modificarea Codului Fiscal astfel incat cheltuielile cu bursele acordate elevilor si studentilor de catre mediul privat sa devina deductibile, in conditia in care se obtine o certificare de competenta in domeniul de activitate a angajatorilor, potrivit unui comunicat de presa.

Ovidiu Cuncea: in Parlament ar trebui sa se discute despre marirea bugetului pentru filmele care aduc premii acestei tari

Actorul Ovidiu Cuncea a comentat, in emisiunea Sinteza Zilei, criticile pe care deputatul Victor Cristea le-a adus filmului Pozitia Copilului. in Parlament ar trebui sa se discute despre marirea bugetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )