Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ultimele fotografii cu Robin Williams inainte ca actorul sa fie gasit mort

B1 B1,
Ultimele fotografii cu Robin Williams inainte ca actorul sa fie gasit mort

Ultimele fotografii cu Robin Williams inainte sa se sinucida au fost publicate in exclusivitate de site-ul TMZ si dateaza cu aproximativ o zi dinainte ca actorul sa fie gasit mort, luni, in locuinta. continuă pe B1

Robin Williams a murit. Actorul american avea 63 de ani

Actorul american Robin Williams, care a oferit interpretari memorabile in filme precum Good Will Hunting, Dead Poets Society, Mrs. Doubtfire si Good Morning, Vietnam, a murit luni. Vedeta de la Hollywood avea 63 de ani. Potrivit politiei din departamentul Marin, Statele Unite ale Americii, nu este exclusa posibilitatea unei sinucideri a castigatorului premiului Oscar, relateaza Hollywood Reporter.

Robin Williams a murit. Actorul, castigator al premiului Oscar, avea 63 de ani

Actorul Robin Williams, castigator al premiului Oscar, a murit luni, potrivit politiei din departamentul Marin, Calif, Statele Unite ale Americii, informeaza Hollywood Reporter.

Robin Williams a murit. Actorul a fost gasit spanzurat

Robin Williams a murit luni, primele indicii indicand o posibila sinucidere. Noi informatii aparute in presa americana arata ca actorul american a fost gasit spanzurat in locuinta sa din California si ca nu a lasat niciun bilet de adio. Robin Williams nu ar mai fi fost vazut in public de la ziua sa de nastere, care a fost in urma cu trei saptamani.

Robin Williams suferea de Parkinson

Actorul Robin Williams, gasit mort luni in locuinta sa din California, suferea de o forma incipienta a bolii Parkinson, sustine sotia sa, Susan Schneider, citata de BBC News.

Politia confirma: Actorul Robin Williams s-a sinucis prin spanzurare

Actorul Robin Williams si-a luat viata prin spanzurare, in timp ce se afla in casa lui din California, a confirmat seriful din comitatul californian Marin, locotenentul Keith Boyd, informeaza miercuri.

Actorul american Robin Williams A MURIT

Actorul american Robin Williams, cunoscut in special pentru rolurile sale in filmele Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti, a decedat la domiciliul sau si se pare ca este o sinucidere, a anuntat luni.

Jihadistii nu-l iarta pe Robin Williams. Uite ce spunea actorul despre Jihad, intr-un show de stand-up comedy

Moartea unuia dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood, Robin Williams, a intristat o lume intreaga, acest lucru vazandu-se inclusiv in mesajele postate pe retelele de socializare. Mai putin in cele postate.

Robin Williams a murit prin asfixiere, dupa ce s-a spanzurat, sustin anchetatorii

Actorul american Robin Williams a murit probabil prin asfixiere dupa ce s-a spanzurat cu o curea, a declarat Keith Boyd, seriful din comitatul californian Marin, informeaza Mediafax. Corpul domnului Robin Williams.

Omagiu inedit adus actorului Robin Williams de o televiziune din Atlanta

Un prezentator de la o televiziune din Atlanta i-a adus un omagiu inedit lui Robin Williams, folosind in timpul unui material despre evenimentele sportive ale momentului numele a 22 de filme in care a jucat actorul.

Nu inca un text despre Robin Williams

Inainte de toate, trebuie sa va spun nu doar ca n-am plans la moartea lui Robin Williams, dar nu am plans nici dupa Michael Jackson, nici dupa Whitney Houston, Laura Stoica sau Madalina Manole. Nu am plans nici dupa Marquez, nici dupa Salinger. Poate ca m-am intristat, poate ca am ridicat din umeri a neputinta, dar atat. in general, ma loveste mai degraba moartea oamenilor pe care i-am cunoscut personal si pe care i-am mai si iubit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )