Libnet.ro
UNICEF

06:00

Unde vor petrece presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu noaptea de inviere

Antena3 Antena3,
Unde vor petrece presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu noaptea de inviere

Presedintele Klaus Iohannis va merge la Sibiu, unde va petrece anul acesta sarbatorile pascale si va participa si la slujba de inviere, la o astfel de slujba urmand sa ia parte si premierul Sorin. continuă pe Antena3

Unde va petrece Pastele presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va petrece sarbatorile pascale la Sibiu, alaturi de familie, a anuntat, joi, Administratia Prezidentiala. Si anul trecut sotii Iohannis au petrecut sarbatorile de Paste.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care copiii de pana la trei ani sunt scosi de la plata intretinerii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea pentru modificarea si completarea Legii 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, care prevede exceptarea.

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece sarbatorile pascale la Sibiu

Presedintele Romaniai, Klaus Iohannis, va petrece sarbatorile pascale la Sibiu, alaturi de familie, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, unda verde pentru urmarirea penala a fostului ministru Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft 3. Procurorii anticoruptie il acuza de abuz in serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi Ministrului Justitiei cererea de urmarire penala in dosarul Microsoft 3 a lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, transmite Administratia Prezidentiala. Iohannis a dat curs astfel solicitarii DNA-via Parchetul General.

Cine sunt decoratii lui Klaus Iohannis. A acordat 72 de distinctii in doi ani de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a facut mai mult de jumatate din numarul de generali de armata decorati de fostul presedinte Traian Basescu cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Co.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 21 martie devine Ziua Olteniei

Ziua Olteniei se va sarbatori in fiecare an, pe data de 21 martie. Legea a primit votul final in Parlament pe 21 martie anul acesta si a fost promulgata joi, 13 aprilie, de presedintele Klaus Iohannis,.

Klaus Iohannis a semnat decizia cu trei zile inainte de Paste. Un nou ministru e urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, cererea de urmarire penala in cazul lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, informeaza Administratia Prezidentiala. Fostul ministru al.

Klaus Iohannis a semnat cererea DNA de urmarire penala pe numele lui Gabriel Sandu: Fostul ministru al Comunicatiilor poate fi cercetat in dosarul Microsoft 3

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi cererea de incuviintare a urmarii penale pe numele fostului ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu. Gabriel Sandu este acuzat de abuz in serviciu cu.

Klaus Iohannis a semnat pentru urmarirea penala a fostului ministru Gabriel Sandu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, cererea de urmarire penala in cazul lui Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor, informeaza Administratia Prezidentiala. Fostul ministru al.

Klaus Iohannis a semnat patru legi. Victimele din Colectiv, vizate

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele de promulgare a patru legi, informeaza Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa. Este vorba despre: * Decretul pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )