Libnet.ro
UNICEF

05:00

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeii si a Sevastopolului de catre Rusia

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeii si a Sevastopolului de catre Rusia

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeii si a Sevastopolului de catre Rusia, au anuntat marti, intr-o declaratie comuna, presedintii Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si. continuă pe Antena3

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia

Uniunea Europeana UE) nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia, au afirmat marti, presedintii Comisiei Europene si Consiliului European, citati de.

UE nu recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia.

Uniunea Europeana nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Rusia, au afirmat marti, intr-o declaratie comuna, presedintii Comisiei Europene si Consiliului European, relateaza Mediafax. Suveranitatea, integritatea teritoriala si independenta Ucrainei trebuie respectate. UE nu a recunoscut nici referendumul ilegal si ilegitim din Crimeea si nici rezultatul lui. UE nu recunoaste si nu va recunoaste anexarea Crimeei si Sevastopolului de catre Federatia .

Corlatean: Am cerut Rusiei sa nu ia decizii care sa duca la anexarea Crimeii.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, luni, ca, la reuniunea CAE, s-a solicitat Rusiei sa nu adopte decizii care sa duca la anexarea Crimeii, relateaza Mediafax. Am solicitat, la nivelul Consiliului, Federatiei Ruse sa nu intreprinda nicio masura, sa nu adopte nicio decizie care sa duca la anexarea Crimeii de catre Federatia Rusa in violarea clara a dreptului international, a precizat Corlatean, dupa reuniunea Consiliului Afaceri Externe, in cadrul careia a fost condamnat .

Uniunea Europeana a decis sanctiuni impotriva a 21 de oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt.

Statele Unite si Uniunea Europeana au decis sanctiuni impotriva mai multor oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt.

Ucraina va semna Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana pe 21 martie, anunta premierul ...

Ucraina va semna Acordul de Asociere partea politica cu Uniunea Europeana, pe 21 martie, a anuntat ieri seara premierul acestei tari, Arsenii Iateniuk. Stirea a fost difuzata de agentia Interfax Ucraina, citand Ukrainska Pravda. Potrivit portalului moldova. org, premierul Ucrainei a purtat deja discutii in acest sens cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. Am avut o discutie cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, in cadrul careia am .

Franta ar putea lua in calcul anularea vanzarii navelor Mistral catre Rusia - ministrul francez de Externe

Franta ar putea lua in calcul anularea vanzarii catre Rusia a navelor militare franceze Mistral, daca Putin continua sa faca ceea ce face in Ucraina, a declarat luni seful diplomatiei franceze Laurent Fabius, subliniind totodata ca si celelalte tari europene trebuie sa impuna de asemenea sanctiuni, transmite AFP.

Igor Botan: Rusia ar putea recunoaste independenta Crimeii, ca sa testeze reactia occidentului

Analistul politic Igor Botan a declarat intr-un interviu la Europa Libera ca Federatia Rusa ar putea recunoaste independenta Crimeei ca stat asociat.

Ucraina nu recunoaste alipirea Peninsulei Crimeea la Rusia

Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia, a declarat marti Evghen Perebiinis, un purtator de cuvant al diplomatiei de la Kiev, citat de AFP. Nu recunoastem si nu vom recunoaste.

Kiev: Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia.

Ucraina nu va recunoaste niciodata alipirea Crimeei la Rusia, a declarat marti Evghen Perebiinis, un purtator de cuvant al diplomatiei de la Kiev, citat de agentia Interfax, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei. Reactie dura a vicepresedintelui american Joe Biden Nu recunoastem si nu vom recunoaste niciodata asa-zisa independenta si asa-zisul acord de alipire a Crimeei la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )