Libnet.ro
UNICEF

05:30

Unspe Metri. Radu Banciu: Viitorul - Apoel, un meci care a semanat cu Voluntari - Chiajna (VIDEO)

B1 B1,
Unspe Metri. Radu Banciu: Viitorul - Apoel, un meci care a semanat cu Voluntari - Chiajna (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de joi a emisiunii Unspe Metri meciul disputat de Viitorul Constanta in turul trei preliminar al Ligii Campionilor impotriva lui Apoel Nicosia, me. continuă pe B1

Unspe Metri: Radu Banciu, povesti despre cel mai scump fundas din toate timpurile (VIDEO)

In editia de luni a emisiunii Unspe Metri, Radu Banciu a povestit despre inceputurile lui Benjamin Mendy la Olympique Marseille, fundas care a devenit cel mai scump din lume dupa ce a fost.

Unspe Metri. Radu Banciu: Viktoria Plzen, o echipa ciobaneasca, sateasca (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de miercuri a emisiunii Unspe Metri semiesecul de pe teren propriul al FCSB-ului in meciului de pe teren propriu din turul trei preliminar al Ligii.

Unspe Metri: Cati bani iau echipele romanesti din biletele vandute pentru meciurile din cupele europene (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de marti a emisiunii Unspe Metri despre cele cinci meciuri pe care echipele romanesti le disputa in cupele europene. Aceste meciuri sunt:.

VIITORUL-APOEL NICOSIA LIVE VIDEO STREAM ONLINE CHAMPIONS LEAGUE. Meci complicat pentru trupa lui Hagi

O brigada de arbitri din Italia, cu Paolo Valeri la centru, va conduce meciul dintre FC Viitorul Constanta si APOEL Nicosia, care se va.

VIDEO Gol exceptional inscris de Cristian Ganea in meciul Viitorul - APOEL Nicosia 1-0: lovitura libera cu exteriorul direct in vinclu

Cristian Ganea a inscris miercuri seara unul dintre cele mai frumoase goluri ale anului in fotbalul romanesc. Fundasul stanga al Viitorului Constanta a executat imparabil in minutul 75 o lovitura libera, cu care a stabilit scorul final al meciului Viitorul - APOEL Nicosia 1-0) in meciul tur din preliminariile Champions League. Ganea, un suteur de temut si in campionat, a executat lovitura libera in stil de mare jucator: rist exterior, iar mingea - careia i-a imprimat un efect urias - s-a dus direct in vinclu.

Radu Banciu, despre romanii care parasesc tara: Cei buni si destepti pleaca, cei prosti si fara perspective raman in Romania (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre statistica potrivit careia noua romani parasesc tara la fiecare ora. Radu Banciu, despre.

Radu Banciu, despre dublul standard la alimente: Niciodata un roman nu se va gandi la calitate. La noi nu se cumpara produsele cele mai bune, ci cele mai ieftine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a pozitionat de partea tarilor din Europa de Est.

Radu Banciu: Ce ironie, Judecatoria Vaslui a ajuns sa-i decida soarta lui Relu Fenechiu! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, ar putea iesi din inchisoare, dupa ce.

VIITORUL - APOEL LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

VIITORUL CONSTANTA - APOEL NICOSIA LIVE in LIGA CAMPIONILOR. Antrenorul echipei FC Viitorul Constanta, Gheorghe Hagi, va incepe meciul cu APOEL Nicosia cu o formula ofensiva,.

Asa am trait Viitorul - APOEL 1-0

Am transmis live text in aceasta pagina de la ora 21:00 meciul pe care campioana Viitorul Constanta l-a sustinut pe teren propriu contra echipei cipriote APOEL Nicosia in turul 3 preliminar al Champions League.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )