Libnet.ro
UNICEF

14:45

Untold 2016. Tot ce trebuie sa stii despre acces, transport, cazare, masuri de siguranta si bratara de festival

Adevărul Adevărul,
Untold 2016. Tot ce trebuie sa stii despre acces, transport, cazare, masuri de siguranta si bratara de festival

De joi si pana duminica, Untold va transforma Clujul intr-o capitala a muzicii. Organizatorii festivalului, declarat brandul anului 2015 in Romania si Best Major Festival la European Festival Awards 2015, au facut publice luni, 1 august, informatiile care sa-i ajute pe spectatori sa aiba parte o experienta de neuitat. continuă pe Adevărul

Untold 2016: Tot ce trebuie sa stii despre editia din acest an/ Emil Boc: S-au luat masuri de securitate sporite; se suspenda tramvaiele/ Este interzis accesul cu rucsac, ghiozdan sau geanta

Cel mai asteptat eveniment muzical al anului, Untold Festival, isi deschide portile joi, 4 august, la Cluj-Napoca. Pentru cea de-a doua editie s-au luat masuri de securitate sporite, transportul de noapte va fi asigurat pe intreaga perioada a festivalului si este interzis accesul in zona festivalului cu rucsac, ghiozdan sau geanta. Vezi care sunt cele mai importante declaratii facute in conferinta de presa oficiala a festivalului, dar si ultimele noutati in ceea ce priveste transportul, cazarea si modalitatile de plata.

Tot ce trebuie sa stii despre arsurile gastrice

Se poate intampla ca dupa o masa copioasa sa ne confruntam cu arsuri la stomac. Cand acestea se repeta, este posibil sa semnaleze boli precum gastrita, ulcerul sau refluxul gastroesofagian.

Lansarea Samsung Galaxy Note 7 live: tot ce trebuie sa stii despre noul varf de gama sud-coreean

Lansarea Samsung Galaxy Note 7 va fi live pe Youtube si in acest articol, in format live text. Evenimentul va incepe la ora 18. 00 a Romaniei, iar mai jos am adunat toate informatiile despre Samsung Galaxy Note 7 pe care le avem disponibile inainte de lansarea oficiala. in fiecare an, sud-coreenii de la Samsung organizeaza [].

Untold 2016 si-a lansat imnul oficial: My Remedy introduce publicul in atmosfera de festival VIDEO

Festivalul Untold si-a lansat imnul oficial. Denumita My Remedy, piesa este compusa de trupa germana Twoloud si introduce publicul in atmosfera festivalului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )