Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE. Armata israeliana a lansat o operatiune terestra in Fasia Gaza

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Armata israeliana a lansat o operatiune terestra in Fasia Gaza

Benjamin Netanyahu a cerut armatei israeliene, joi seara, sa inceapa operatiunea terestra in Fasia Gaza, potrivit unui anunt al cabinetului sau, citat de Russia Today. continuă pe România Liberă

Armata israeliana a lansat o operatiune terestra in Fasia Gaza

Benjamin Netanyahu a cerut armatei israeliene, joi seara, sa inceapa operatiunea terestra in Fasia Gaza, potrivit unui anunt al cabinetului sau, citat de Russia Today.

Armata israeliana a inceput ofensiva terestra in Fasia Gaza

Israelul a lansat joi o operatiune terestra in Fasia Gaza, a anuntat armata intr-un comunicat, relateaza AFP. Dupa zece zile de atacuri pe cale aeriana, maritima si terestra ale Hamas, precum si dupa.

UPDATE Israelul incepe ofensiva terestra in Fasia Gaza

Fortele armate israeliene au inceput ofensiva armata in Fasia Gaza, dupa mai multe zile de bombardamente, a anuntat prim-ministrul Israelului Benjamin Netanyahu, informeaza BBC.

Israelul incepe ofensiva terestra in Fasia Gaza

Fortele armate israeliene au inceput ofensiva armata in Fasia Gaza, dupa mai multe zile de bombardamente, informeaza BBC.

UPDATE VIDEO Gaza: Israelul a pornit o ofensiva terestra in Fasia Gaza/ Reactia Hamas: Israelul va plati un pret ridicat. Hamas este gata pentru confruntare/ 5 palestinieni au fost ucisi, printre care si un bebelus

Israelul a intervenit la miezul noptii cu trupe terestre in Fasia Gaza dupa ce acordul umanitar de incetare a focului pentru 5 ore a expirat joi, anunta AFP. Initial, aviatia israeliana a bombardat in trei reprize Fasia Gaza joi dupa-amiaza. Premierul si ministrul Apararii au ordonat joi seara armatei sa inceapa o operatiune terestra si sa intre in Fasia Gaza pentru a distruge tunelurile utilizate pentru activitati teroriste in Israel, a anuntat Biroul premierului Benjamin Netanyahu. UPDATEOra 02. 45 Seful Hamas din Exil: Ofensiva israeliana este sortita eseculuiOra 02. 00 Ofensiva terestra israeliana in Fasia Gaza este in desfasurare. AFP anunta ca cinci palestinieni au fost ucisi in urma operatiunilor militare, printre victime fiind si un nou-nascut.

Statele Unite indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili.

Statele Unite indeamna Israelul sa nu lanseze o ofensiva terestra in Fasia Gaza

Statele Unite au indemnat luni Israelul sa evite lansarea unei operatiuni terestre in Fasia Gaza, avertizand ca o astfel de ofensiva ar pune in pericol vietile multor civili, informeaza AFP. Casa Alba.

UPDATE Fasia Gaza: Armistitiu umanitar. Israelul va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele/ Hamas accepta acordul

Armata israeliana va inceta joi, timp de cinci ore, bombardamentele in Fasia Gaza, un armistitiu umanitar care va permite locuitorilor sa se aprovizioneze, potrivit unui comunicat publicat miercuri seara. Douazeci si trei de palestinieni, printre care si mai multi copii, au fost ucisi miercuri, in cea dea a noua zi a ofensivei aeriene israeliene din fasia Gaza, in care 220 de palestinieni si-au pierdut viata. 00 AFP: Hamas este de acord cu o incetare a focului de cinci ore.

Israelul a reluat bombardamentele in Fasia Gaza, dupa ce Hamas a respins armistitiul/ Un prim civil israelian ucis de tirurile de racheta

Aviatia israeliana a reluat marti dupa-amiaza bombardamentele in Fasia Gaza, dupa un armistitiu de sase ore, respins de miscarea palestiniana Hamas, au constatat ziaristii AFP aflati la fata locului. UPDATE: Un civil israelian a fost ucis, marti, la punctul de trecere Erez dintre Israel si Fasia Gaza, de un tir de racheta, a anuntat armata, devenind prima victima israeliana in opt zile de conflict intre statul evreu si Hamas.

UPDATE Netanyahu: Israelul va extinde operatiunile in Fasia Gaza daca Hamas respinge armistitiul

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, avertizeaza miscarea Hamas ca, daca va respinge armistitiul propus de Egipt si va continua atacurile cu rachete, armata israeliana va extinde operatiunile in Fasia Gaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )