Libnet.ro
UNICEF

22:15

UPDATE Mesajul lui Traian Basescu pentru Ramona Manescu: Sper sa nu mai aveti aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Mesajul lui Traian Basescu pentru Ramona Manescu: Sper sa nu mai aveti aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

UPDATE Presedintele Traian Basescu i-a transmis luni liberalei Ramona Manescu, cu ocazia ceremoniei de depunere a juramantului pentru functia de ministru al Transporturilor, ca spera ca aceasta sa nu mai aiba aprecieri de tip Crin Antonescu legate de Directia Nationala Anticoruptie, facand referire la o declaratie pe care Manescu a facut-o in Parlamentul European in 2010 prin care cerea desfiintarea departamentului anticoruptie, care, in opinia acesteia, si-a dovedit inutilitatea. Liderul PNL Crin Antonescu, presedintele Senatului, a fost prezent la depunerea juramantului insa a paarsit sala inainte ca presedintele Basescu sa ia cuvantul. continuă pe Hotnews

UPDATE Mesajul lui Traian Basescu pentru Ramona Manescu: Sper sa nu aveti mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

UPDATE Presedintele Traian Basescu i-a transmis luni liberalei Ramona Manescu, cu ocazia ceremoniei de depunere a juramantului pentru functia de ministru al Transporturilor, ca spera ca aceasta sa nu mai aiba aprecieri de tip Crin Antonescu legate de Directia Nationala Anticoruptie, facand referire la o declaratie pe care Manescu a facut-o in Parlamentul European in 2010 prin care cerea desfiintarea departamentului anticoruptie, care, in opinia acesteia, si-a dovedit inutilitatea.

VIDEO Mesajul lui Traian Basescu pentru Ramona Manescu: Sper sa nu mai aveti aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

UPDATE Presedintele Traian Basescu i-a transmis luni liberalei Ramona Manescu, cu ocazia ceremoniei de depunere a juramantului pentru functia de ministru al Transporturilor, ca spera ca aceasta sa nu mai aiba aprecieri de tip Crin Antonescu legate de Directia Nationala Anticoruptie, facand referire la o declaratie pe care Manescu a facut-o in Parlamentul European in 2010 prin care cerea desfiintarea departamentului anticoruptie, care, in opinia acesteia, si-a dovedit inutilitatea. Liderul PNL Crin Antonescu, presedintele Senatului, a fost prezent la depunerea juramantului insa a paarsit sala inainte ca presedintele Basescu sa ia cuvantul.

Ce spune Ponta despre Basescu si Ramona Manescu.

Ramona Manescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care ii vor reveni la Ministerul Transporturilor, a declarat premierul Ponta, adaugand ca, spre deosebire de presedintele Basescu, el i-a trasat sarcini din domeniu si ca nu ar fi propus-o ca ministru daca nu era multumit de activitatea ei, transmite Mediafax. Cred ca se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de presedintele Traian Basescu, eu i-am trasat sarcini care tin de transporturi. Am vazut ca, din .

UPDATE: Ramona Manescu este NOUL ministru al Transporturilor. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Liberala Ramona Manescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, in fata presedintelui Traian Basescu. La ceremonia de investitura au.

UPDATE: Ramona Manescu a ajuns la Cotroceni. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul de numire a liberalei la sefia.

UPDATE: Ramona Manescu va depune juramantul la ora 15:00

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

UPDATE: Ramona Manescu a discutat cu premierul Ponta, la Palatul Victoria, dupa numirea sa la Transporturi

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Ponta a declarat.

Ramona Manescu a discutat cu Ponta la Palatul Victoria.

Ramona Manescu, propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu premierul Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Ramona Manescu este alegerea USL Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Primul ministru a declarat duminica, agentiei .

Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, anunta Administratia Prezidentiala. Ramona Manescu va depune juramantul intr-o ceremonie ce va avea loc la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni. Vom reveni cu amanunte.

Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )