Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Mesajul lui Traian Basescu pentru Ramona Manescu: Sper sa nu mai aveti aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mesajul lui Traian Basescu pentru Ramona Manescu: Sper sa nu mai aveti aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

UPDATE Presedintele Traian Basescu i-a transmis luni liberalei Ramona Manescu, cu ocazia ceremoniei de depunere a juramantului pentru functia de ministru al Transporturilor, ca spera ca aceasta sa nu mai aiba aprecieri de tip Crin Antonescu legate de Directia Nationala Anticoruptie, facand referire la o declaratie pe care Manescu a facut-o in Parlamentul European in 2010 prin care cerea desfiintarea departamentului anticoruptie, care, in opinia acesteia, si-a dovedit inutilitatea. Liderul PNL Crin Antonescu, presedintele Senatului, a fost prezent la depunerea juramantului insa a paarsit sala inainte ca presedintele Basescu sa ia cuvantul. continuă pe Hotnews

UPDATE Mesajul lui Traian Basescu pentru Ramona Manescu: Sper sa nu mai aveti aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

UPDATE Presedintele Traian Basescu i-a transmis luni liberalei Ramona Manescu, cu ocazia ceremoniei de depunere a juramantului pentru functia de ministru al Transporturilor, ca spera ca aceasta sa nu mai aiba aprecieri de tip Crin Antonescu legate de Directia Nationala Anticoruptie, facand referire la o declaratie pe care Manescu a facut-o in Parlamentul European in 2010 prin care cerea desfiintarea departamentului anticoruptie, care, in opinia acesteia, si-a dovedit inutilitatea. Liderul PNL Crin Antonescu, presedintele Senatului, a fost prezent la depunerea juramantului insa a paarsit sala inainte ca presedintele Basescu sa ia cuvantul.

UPDATE Mesajul lui Traian Basescu pentru Ramona Manescu: Sper sa nu aveti mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

UPDATE Presedintele Traian Basescu i-a transmis luni liberalei Ramona Manescu, cu ocazia ceremoniei de depunere a juramantului pentru functia de ministru al Transporturilor, ca spera ca aceasta sa nu mai aiba aprecieri de tip Crin Antonescu legate de Directia Nationala Anticoruptie, facand referire la o declaratie pe care Manescu a facut-o in Parlamentul European in 2010 prin care cerea desfiintarea departamentului anticoruptie, care, in opinia acesteia, si-a dovedit inutilitatea.

Ce spune Ponta despre Basescu si Ramona Manescu.

Ramona Manescu se va putea achita foarte bine de sarcinile care ii vor reveni la Ministerul Transporturilor, a declarat premierul Ponta, adaugand ca, spre deosebire de presedintele Basescu, el i-a trasat sarcini din domeniu si ca nu ar fi propus-o ca ministru daca nu era multumit de activitatea ei, transmite Mediafax. Cred ca se poate achita foarte bine de sarcinile dificile. Spre deosebire de presedintele Traian Basescu, eu i-am trasat sarcini care tin de transporturi. Am vazut ca, din .

Ramona Manescu a discutat cu Ponta la Palatul Victoria.

Ramona Manescu, propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu premierul Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta i-a transmis lui Basescu propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Ramona Manescu este alegerea USL Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale. Primul ministru a declarat duminica, agentiei .

Traian Basescu a semnat decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, anunta Administratia Prezidentiala. Ramona Manescu va depune juramantul intr-o ceremonie ce va avea loc la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni. Vom reveni cu amanunte.

Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor.

Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul pentru numirea Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, anunta Administratia Prezidentiala.

Ramona Manescu, propusa Presedintiei pentru sefia Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Traian Basescu, luni dimineata, propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse oficiale citate de Mediafax .

UPDATE: Ramona Manescu este NOUL ministru al Transporturilor. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Liberala Ramona Manescu a depus luni, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Transporturilor, in fata presedintelui Traian Basescu. La ceremonia de investitura au.

UPDATE: Ramona Manescu a ajuns la Cotroceni. Decretul de numire, publicat in Monitorul Oficial

UPDATE: Decretul de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul de numire a liberalei la sefia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )