Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Neculai Ontanu, audiat ca martor in dosarul alegerilor din 2009 / Anghel Iordanescu a fost si el sa vorbeasca cu procurorii

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Neculai Ontanu, audiat ca martor in dosarul alegerilor din 2009 / Anghel Iordanescu a fost si el sa vorbeasca cu procurorii

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost audiat, joi, in dosarul alegerilor prezidentiale din 2009, el declarand ca a fost citat in calitate de martor si ca le-a dat procurorilor toate elementele necesare in ancheta, informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Neculai Ontanu, audiat ca martor in dosarul alegerilor prezidentiale din 2009

Neculai Ontanu, fost primar al Sectorului 2, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, pentru a fi audiat de procurori in dosarul alegerilor prezidentiale din 2009.

UPDATE Neculai Ontanu, audiat la Parchetul General in dosarul alegerilor din 2009

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost audiat, joi, in dosarul alegerilor prezidentiale din 2009, el declarand ca a fost citat in calitate de martor si ca le-a dat procurorilor toate elementele necesare in ancheta, informeaza News. ro.

Neculai Ontanu, audiat la Parchetul General in dosarul alegerilor prezidentiale din 2009

Neculai Ontanu a fost audiat joi dimineata la Parchetul General. Ontanu a fost audiat in calitate de martor in dosarul alegerilor prezidentiale din 2009. Stire in curs de.

Neculai Ontanu, la Parchetul General. Fostul primar a fost audiat in dosarul alegerilor din 2009

Fostul primar al Sectorului 2 din Capitala, Neculai Ontanu, a sosit joi dimineata la Parchetul General pentru a fi audiat in dosarul alegerilor din 2009.

Neculai Ontanu, audiat la Parchetul General in dosarul alegerilor din 2009

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost audiat, joi, in dosarul alegerilor prezidentiale din 2009, el declarand ca a fost citat in calitate de martor si ca le-a dat procurorilor toate elementele necesare in ancheta, informeaza News. ro.

Neculai Ontanu, la Parchetul General. Fostul primar ar putea fi anchetat in dosarul alegerilor din 2009

Fostul primar al Sectorului 2 din Capitala Neculai Ontanu a sosit joi dimineata la Parchetul General. Acesta ar putea fi audiat in dosarul alegerilor din 2009.

SURSE: Gabriel Oprea, audiat in secret de Parchetul General in dosarul alegerilor din 2009

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a fost audiat la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) in dosarul alegerilor prezidentiale din 2009, au declarat surse judiciare pentru agentia de presa Mediafax.

Dan Andronic, citat la Parchetul General in dosarul alegerilor din 2009: Voi spune tot procurorilor

Jurnalistul Dan Andronic a fost citat la Parchetul General. Acesta urmeaza sa se prezinte la audiere saptamana viitoare. Dosarul a fost deschis in urma dezvaluirilor facute de jurnalist in seria.

Fost director economic al Primariei sectorului 5, audiat ca martor in dosarul in care Marian Vanghelie este judecat pentru luare de mita

Contabila Maria Magdalena Eftimie, fost director economic al Primariei sectorului 5, audiata, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, ca martor in dosarul in care fostul primar Marian Vanghelie este judecat pentru noua infractiuni de luare de mita, a declarat ca nu cunostea situatia financiara a firmei Callex, care avea mai multe contracte in derulare cu primaria si ca o destinatie a banilor era achizitionarea unui hotel din Predeal.

Dosarul Alegerilor din 2009. Surse: Procurorii au cerut acte de la AEP, Curtea Constitutionala, STS si de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti

Procurorii de la Parchetul General au solicitat documente de la Autoritatea Electorala Permanenta, Curtea Constitutionala a Romaniei, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti in dosarul privind alegerile din 2009.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )