Libnet.ro
UNICEF

21:30

UPDATE Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a monedelor din regiune. Leul a fost cotat de BNR la 4,44/eur

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a monedelor din regiune. Leul a fost cotat de BNR la 4,44/eur

Leul a fost cotat marti de BNR la 4,44 unitati in fata euro, dupa ce a inchis sesiunea de luni la 4,42/eur. Moneda nationala a evoluat intr-un coridor de 100 puncte in sedinta de ieri, probabil pe fondul absentei participantilor la piata din Londra. Tranzactionarea a avut loc pe o traiectorie usoara de apreciere, leul inchizand sesiunea intr-o apreciere de 30 de puncte, la nivelul de 4,4280/EUR. Tensiunea in crestere indusa de evenimentele din Siria par sa fi determinat deprecierea leului din aceasta dimineata, moneda nationala deschizand sedinta la 4,44/EUR, se arata intr-o nota a economistului sef al ING, Vlad Muscalu. Zlotul a fost cotat la 4,24/eur luni cotatia era de 4,23/eur) iar forintul maghiar la 299,7/eur de la 297,8/eur). continuă pe Hotnews

Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a monedelor din regiune. Leul se cota in jurul orei 12 la 4,44/eur

Leul se tranzactiona cu doar o ora inainte de cotatia oficiala a BNR la 4,44 unitati in fata euro, dupa ce a inchis sesiunea de luni la 4,42/eur. Moneda nationala a evoluat intr-un coridor de 100 puncte in sedinta de ieri, probabil pe fondul absentei participantilor la piata din Londra. Tranzactionarea a avut loc pe o traiectorie usoara de apreciere, leul inchizand sesiunea intr-o apreciere de 30 de puncte, la nivelul de 4,4280/EUR. Tensiunea in crestere indusa de evenimentele din Siria par sa fi determinat deprecierea leului din aceasta dimineata, moneda nationala deschizand sedinta la 4,44/EUR, se arata intr-o nota a economistului sef al ING, Vlad Muscalu.

Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a leului. Moneda nationala s-a depreciat de la 4,42/eur pana la 4,44/eur

Leul se tranzactiona cu doar o ora inainte de cotatia oficiala a BNR la 4,44 unitati in fata euro, dupa ce a inchis sesiunea de luni la 4,42/eur. Moneda nationala a evoluat intr-un coridor de 100 puncte in sedinta de ieri, probabil pe fondul absentei participantilor la piata din Londra. Tranzactionarea a avut loc pe o traiectorie usoara de apreciere, leul inchizandsesiunea intr-o apreciere de 30 de puncte, la nivelul de 4,4280/EUR. Tensiunea in crestere indusa de evenimentele din Siria par sa fi determinat depreciere leului din aceasta dimineata, moneda nationala deschizand sedinta la 4,44/EUR, se arata intr-o nota a economistului sef al ING, Vlad Muscalu.

Tensiunile din Siria pun presiune asupra leului

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat marti cu 1,14 bani, la 4,4402 lei/euro, intr-o piata unde cotatiile au trecut de 4,44 lei/euro inca din prima ora, in linie cu deprecierile inregistrate de monedele statelor din regiune,.

VIDEO UPDATE Conflictul din Siria, Occidentul ia in calcul o posibila interventie similara cu cea din Kosovo. ONU inspecteaza locul presupusului atac chimic, Assad respinge acuzatiile

La cinci zile dupa suspiciunea unui atac cu gaz toxic langa Damasc, o echipa de inspectori ONU urmeaza sa inceapa luni o ancheta la fata locului, dupa ce guvernul sirian a dat unda verde, duminica, pentru desfasurarea investigatiilor. Principalele tari occidentale si-au exprimat aproape fara niciun dubiu convingerea ca este responsabilitatea guvernului sirian al lui Bashar al-Assad in ceea ce ar fi cel mai grav atac chimic in ultimii 25 de ani. Assad respinge insa acuzatiile, iar Rusia avertizeaza Vestul ca o interventie militara in Siria va avea consecinte imprevizile in Orientul Mijlociu. New York Times si The Guardian scriu despre o posibila interventie militara a NATO similara cu cea din Kosovo, cu leadership americano-britanic, solutie cantarita in acest moment in capitalele occidentale. UPDATE 13:41 Marea Britanie considera posibila o interventie in Siria fara a fi necesar un vot unanim in randul membrilor Consiliului de Securitate al ONU, transmite AFP. Germania, la randul ei, a anuntat ca, in cazul unui vot in Consiliul de Securitate, va aproba o interventie in Siria. China ramane de partea Rusiei, face apel la prudenta si militeaza pentru o solutie politica pentru Siria.

Coreea de Nord se implica in conflictul din Siria: A trimis un intreg batalion de arcasi

Dezastru demografic! Pana in 2050 numarul regilor romi il va depasi pe cel al romanilorCoreea de Nord se implica in conflictul din Siria: A trimis un intreg batalion de arcasiEfectele Miracle Blade incep sa se vada! Romanii mai au in medie doar 8 degeteGabriel Cotabita a fost chemat sa transpire in lanurile de porumb afectate de secetaO furtuna puternica a maturat Salajul! Din fericire, judetul este nelocuit si nu exista victime.

Titus Corlatean: Romania este ingrijorata de situatia din Siria

Romania este ingrijorata de deteriorarea situatiei din Siria, a declarat, marti, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, apreciind ca este important ca misiunea ONU aflata in aceasta tara sa poata.

Premierul francez denunta presupusul atac chimic din Siria drept o crima impotriva ...

Premierul Jean-Marc Ayrault a declarat duminica, pentru postul France 2, in legatura cu presupusul atac chimic din Siria, ca membrii comunitatii internationale nu pot sa permita aceasta crima impotriva umanitatii, transmite Mediafax. Avem o solicitare, si anume comisia ONU sa poata sa isi desfasoare ancheta in intregime, liber si rapid pentru ca sa fie stabilit adevarul, a declarat seful Guvernului francez, amintind ca presedintele Francois Hollande a discutat cu presedintele .

Rusia cere moderatie in criza din Siria: o interventie militara ar fi o tragica eroare

Rusia a facut un apel la moderatie in cazul crizei din Siria, considerand ca o interventie militara straina in aceasta tara ar fi o tragica eroare. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa.

UPDATE. SUA si Marea Britanie au tot mai multe semne ca regimul din Siria a folosit arme chimice

UPDATE:Primul ministru britanic David Cameron si presedintele Statelor Unite Barack Obama au convenit sambata asupra necesitatii de a descuraja utilizarea armelor chimice, exprimandu-si profunda.

UPDATE. Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

UPDATE: Presedintele SUA, Barack Obama, a convocat sambata echipa de securitate nationala, pentru a discuta despre reactia fata de atacul cu arme chimice produs pe 21 august la Damasc, a anuntat Casa Alba. Ave.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )