Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a leului. Moneda nationala s-a depreciat de la 4,42/eur pana la 4,44/eur

Hotnews Hotnews,
 Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a leului. Moneda nationala s-a depreciat de la 4,42/eur pana la 4,44/eur

Leul se tranzactiona cu doar o ora inainte de cotatia oficiala a BNR la 4,44 unitati in fata euro, dupa ce a inchis sesiunea de luni la 4,42/eur. Moneda nationala a evoluat intr-un coridor de 100 puncte in sedinta de ieri, probabil pe fondul absentei participantilor la piata din Londra. Tranzactionarea a avut loc pe o traiectorie usoara de apreciere, leul inchizandsesiunea intr-o apreciere de 30 de puncte, la nivelul de 4,4280/EUR. Tensiunea in crestere indusa de evenimentele din Siria par sa fi determinat depreciere leului din aceasta dimineata, moneda nationala deschizand sedinta la 4,44/EUR, se arata intr-o nota a economistului sef al ING, Vlad Muscalu. continuă pe Hotnews

Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a monedelor din regiune. Leul se cota in jurul orei 12 la 4,44/eur

Leul se tranzactiona cu doar o ora inainte de cotatia oficiala a BNR la 4,44 unitati in fata euro, dupa ce a inchis sesiunea de luni la 4,42/eur. Moneda nationala a evoluat intr-un coridor de 100 puncte in sedinta de ieri, probabil pe fondul absentei participantilor la piata din Londra. Tranzactionarea a avut loc pe o traiectorie usoara de apreciere, leul inchizand sesiunea intr-o apreciere de 30 de puncte, la nivelul de 4,4280/EUR. Tensiunea in crestere indusa de evenimentele din Siria par sa fi determinat deprecierea leului din aceasta dimineata, moneda nationala deschizand sedinta la 4,44/EUR, se arata intr-o nota a economistului sef al ING, Vlad Muscalu.

UPDATE Tensiunile din Siria au inversat tendinta de apreciere a monedelor din regiune. Leul a fost cotat de BNR la 4,44/eur

Leul a fost cotat marti de BNR la 4,44 unitati in fata euro, dupa ce a inchis sesiunea de luni la 4,42/eur. Moneda nationala a evoluat intr-un coridor de 100 puncte in sedinta de ieri, probabil pe fondul absentei participantilor la piata din Londra. Tranzactionarea a avut loc pe o traiectorie usoara de apreciere, leul inchizand sesiunea intr-o apreciere de 30 de puncte, la nivelul de 4,4280/EUR. Tensiunea in crestere indusa de evenimentele din Siria par sa fi determinat deprecierea leului din aceasta dimineata, moneda nationala deschizand sedinta la 4,44/EUR, se arata intr-o nota a economistului sef al ING, Vlad Muscalu. Zlotul a fost cotat la 4,24/eur luni cotatia era de 4,23/eur) iar forintul maghiar la 299,7/eur de la 297,8/eur).

Tensiunile din Siria pun presiune asupra leului

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat marti cu 1,14 bani, la 4,4402 lei/euro, intr-o piata unde cotatiile au trecut de 4,44 lei/euro inca din prima ora, in linie cu deprecierile inregistrate de monedele statelor din regiune,.

Coreea de Nord se implica in conflictul din Siria: A trimis un intreg batalion de arcasi

Dezastru demografic! Pana in 2050 numarul regilor romi il va depasi pe cel al romanilorCoreea de Nord se implica in conflictul din Siria: A trimis un intreg batalion de arcasiEfectele Miracle Blade incep sa se vada! Romanii mai au in medie doar 8 degeteGabriel Cotabita a fost chemat sa transpire in lanurile de porumb afectate de secetaO furtuna puternica a maturat Salajul! Din fericire, judetul este nelocuit si nu exista victime.

Titus Corlatean: Romania este ingrijorata de situatia din Siria

Romania este ingrijorata de deteriorarea situatiei din Siria, a declarat, marti, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, apreciind ca este important ca misiunea ONU aflata in aceasta tara sa poata.

Premierul francez denunta presupusul atac chimic din Siria drept o crima impotriva ...

Premierul Jean-Marc Ayrault a declarat duminica, pentru postul France 2, in legatura cu presupusul atac chimic din Siria, ca membrii comunitatii internationale nu pot sa permita aceasta crima impotriva umanitatii, transmite Mediafax. Avem o solicitare, si anume comisia ONU sa poata sa isi desfasoare ancheta in intregime, liber si rapid pentru ca sa fie stabilit adevarul, a declarat seful Guvernului francez, amintind ca presedintele Francois Hollande a discutat cu presedintele .

Rusia cere moderatie in criza din Siria: o interventie militara ar fi o tragica eroare

Rusia a facut un apel la moderatie in cazul crizei din Siria, considerand ca o interventie militara straina in aceasta tara ar fi o tragica eroare. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa.

LIVETEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. Urmareste aici cele mai importante evenimente.

Situatia este tensionata in Siria, dupa ce secretarul de stat american a anuntat ca regimul lui Bashar al-Assad a folosit arme chimice impotriva manifestantilor. Ceea ce am vazut saptamana trecuta in Siria socheaza constiinta mondiala. Aceasta sfideaza orice cod de moralitate. Masacrul orbesc al civililor, uciderea femeilor si copiilor si trecatorilor nevinovati cu arme chimice este o indecenta moral, a declarat, luni, John Kerry. De asemenea, luni, inspectorii Organizatiei .

VIDEO UPDATE Conflictul din Siria, Occidentul ia in calcul o posibila interventie similara cu cea din Kosovo. ONU inspecteaza locul presupusului atac chimic, Assad respinge acuzatiile

La cinci zile dupa suspiciunea unui atac cu gaz toxic langa Damasc, o echipa de inspectori ONU urmeaza sa inceapa luni o ancheta la fata locului, dupa ce guvernul sirian a dat unda verde, duminica, pentru desfasurarea investigatiilor. Principalele tari occidentale si-au exprimat aproape fara niciun dubiu convingerea ca este responsabilitatea guvernului sirian al lui Bashar al-Assad in ceea ce ar fi cel mai grav atac chimic in ultimii 25 de ani. Assad respinge insa acuzatiile, iar Rusia avertizeaza Vestul ca o interventie militara in Siria va avea consecinte imprevizile in Orientul Mijlociu. New York Times si The Guardian scriu despre o posibila interventie militara a NATO similara cu cea din Kosovo, cu leadership americano-britanic, solutie cantarita in acest moment in capitalele occidentale. UPDATE 13:41 Marea Britanie considera posibila o interventie in Siria fara a fi necesar un vot unanim in randul membrilor Consiliului de Securitate al ONU, transmite AFP. Germania, la randul ei, a anuntat ca, in cazul unui vot in Consiliul de Securitate, va aproba o interventie in Siria. China ramane de partea Rusiei, face apel la prudenta si militeaza pentru o solutie politica pentru Siria.

Wall Street deschide in scadere, pe fondul situatiei din Siria

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere, pe fondul unei posibile actiuni militare in Siria.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )