Libnet.ro
UNICEF

06:45

UPDATE. VIDEO. Basescu: Am promulgat bugetul, dupa ce Guvernul a renuntat la acciza. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Basescu: Am promulgat bugetul, dupa ce Guvernul a renuntat la acciza. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca a promulgat bugetul de stat, pentru ca Guvernul a amanat intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Cititi mai jos principalele declaratii ale sefului statului, in format LIVE TEXT: Am promulgat bugetul de stat, pentru ca Guvernul a fost de acord sa amane cu 3 luni intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Fata de 2,4 mld cat era prevazut in bugetul de stat, suspendarea aplicarii pe termen de 3 luni inseamna pierderea a 600 de . continuă pe România Liberă

UPDATE. Basescu: Am promulgat bugetul, dupa ce Guvernul a renuntat la acciza. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca a promulgat bugetul de stat, pentru ca Guvernul a amanat intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Am promulgat bugetul de stat, pentru ca Guvernul a fost de acord sa amane cu 3 luni intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Fata de 2,4 mld cat era prevazut in bugetul de stat, suspendarea aplicarii pe termen de 3 luni inseamna pierderea a 600 de milioane de lei in bugetul de stat, a anuntat seful statului. Sunt convins ca .

VIDEO. Basescu: Nu se rupe USL-ul.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca nu crede in ruperea USL si ca jocurile de forta PSD - PNL l-au facut sa ajunga la o intelegere cu premierul Victor Ponta. Citeste si: UPDATE: BASESCU: Am promulgat Bugetul pe 2014, dupa ce Guvernul a renuntat la acciza. PONTA: Acciza de 7 eurocenti pe litrul de carburant, amanata 3 luni, inclusiv la benzina Eu nu cred in ruperea USL, cred ca pot fi niste jocuri de forta. M-am bucurat ca am putut avea o intelegere cu premierul, pentru ca de .

Traian Basescu: Am promulgat bugetul de stat pe 2014

Presedintele Traian Basescu a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la palatul Cotroceni, ca a promulgat bugetul de stat pe anul 2014. Am convocat aceasta mica declaratie de presa pent.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul de stat. Am vrut sa corectez o greseala in negocierile cu FMI

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri seara, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, ca a promulgat bugetul de stat, in urma acceptului guvernului de a amana intrarea in vigoare a accizei.

Basescu: Am promulgat bugetul de stat pentru anul viitor

Update 17:33 Basescu: Nu se rupe USL-ul. Puteti sa va faceti Craciunul si Anul Nou linistiti Presdintele Traian Basescu a declarat, in aceasta seara, ca Uniunea Social-Liberala nu se va destrama, precizand ca PSD si PNL doar se sicaneaza.

VIDEO Basescu: Am promulgat bugetul. Puteti sa va faceti Craciunul linistiti, USL nu se rupe!

Presedintele Traian Basescu a sustinut o conferinta de presa, miercuri seara, la Palatul Cotroceni. Anterior, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Victor Ponta si cu vicepremierul Daniel Chitoiu.

Ponta: Presedintele Basescu promulga bugetul de stat in schimbul amanarii cu 3 luni a accizei la carburanti

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca introducerea accizei de 7 eurocenti la carburanti va fi amanata cu trei luni, pana la 31 martie 2014, iar presedintele Traian Basescu va trimite, miercuri, la Monitorul Oficial decretul de promulgare a bugetului de stat.

UPDATE. VIDEO. Toni Grebla, aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru CCR.

UPDATE: Senatorul Toni Grebla a primit aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru a ocupa functia de judecator la CCR, conform Mediafax. Anuntul a fost facut la finalul sedintei Comisiei juridice de presedintele Tudor Chiuariu. Toni Grebla a declarat ca este o imensa responsabilitate si nu este usor sa te desparti de o activitate in Senat, timp de multi ani. Eu, in intreaga mea activitate, m-am ghidat de cele mai multe ori nu dupa dorinte individuale sau dupa dorinte de grup. Intotdeauna .

UPDATE. VIDEO. Toni Grebla, votat de Senat ca judecator la CCR.

UPDATE: Senatorul PSD Toni Grebla a fost numit judecator la Curtea Constitutionala, prin votul dat, luni, de plenul Senatului. Candidatura sa a intrunit 123 de voturi pentru, doua voturi impotriva si o abtinere. Votul a fost electronic secret. PDL a parasit plenul Senatului la votul pentru Toni Grebla pentru ca nu au fost convocati, in comisie, la audierea acestuia. UPDATE: Senatorul Toni Grebla a primit aviz pozitiv de la Comisia juridica pentru a ocupa functia de judecator la CCR, .

UPDATE. VIDEO. Soarta TVR se decide vineri in Parlament. ...

UPDATE: Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, le-a trimis deputatilor SMS-uri prin care ii convoaca la sedinta plenului reunit de vineri, in care urmeaza sa fie votat noul presedinte director general al TVR, informeaza Mediafax. Citeste si: Ordonanta de urgenta pentru TVR, adoptata de Guvern Dragi colegi, va anunt ca vineri, 20 decembrie a. c. , ora 12, se va convoca un plen reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Aceasta sedinta a plenului reunit va inlocui sedinta din 30 .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )