Libnet.ro
UNICEF

16:30

De urmarit: cele mai importante evenimente ale anului 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De urmarit: cele mai importante evenimente ale anului 2014

2014 incepe cu un nou stat ce s-a alaturat zonei euro, cu cea de-a 22-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna si cu o decizie mult asteptata pentru Romania. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai importante evenimente ale noului an, evenimente menite sa. continuă pe Wall-Street Ro

Turneul Celor 4 Trambuline in fata unei noi editii. Cele mai importante statistici ale competitei

A 62-a editie a Turneului Celor 4 Trambuline debuteaza, sambata, in statiunea germana Oberstdorf cu o sesiune de calificari in urma careia vom cunoaste cele 25 de perechi care se vor infrunta, sambata, in prima din cele patru legendare concursuri de sarituri cu schiurile.

Cele mai importante 13 evenimente din piata de capital in 2013

Oferta Romgaz, frauda de la Harinvest, alegerile de la SIF-uri dar si schimbarile majore de la conducerea Bursei de Valori Bucuresti sunt doar cateva dintre cele mai importante evenimente din piata de capital romaneasca, in 2013. Vezi in slide-urile.

Dacia 1300, devenita istorie, ar putea ajunge printre cele mai luxoase masini ale vremii

Chiar daca acum e doar istorie, Dacia 1300 ar putea ajunge printre cele mai luxoase masini ale vremii, daca proiectul unui student brasovean va fi pus in aplicare, potrivit Gandul. Proiectul tanarului a pastrat.

ADEVARUL LIVE Care au fost cele mai importante evenimente interne si externe ale anului 2013 si de ce?

Anul 2013 se incheie, dar care este bilantul? Care sunt asteptarile pentru 2014? Adevarul Live va invita luni, de la ora 11. 00, la o dezbatere cu jurnalistii Cristian Unteanu si Ion M. Ionita.

VIDEO Cele mai bune filme romanesti ale anului 2013

Sfarsitul anului 2013 este o buna oportunitate pentru a pune sub lupa cele mai bune filme romanesti lansate in acest an. Printre cele mai importante productii autohtone se numara Pozitia copilului, Lupu, Domestic sau Domnisoara Christina.

Biografia lui Ferguson, una dintre cele mai vandute carti ale anului 2013

Este perioada bilanturilor, iar editurile si publicatiile au stabilit topurile celor mai vandute carti din 2013. La mare cautare sunt biografiile, literatura pentru adolescenti, thrillerele, dar si literatura erotica. Pe primul loc in topul relaizat de The Guardian se afla autobiografia lui Sir Alex Ferguson, fostul antrenor al echipei Manchester United.

Cele mai importante atacuri teroriste comise in Rusia, in ultimii 15 ani.

Doua atentate teroriste au avut loc in mai putin de 24 de ore, in orasul Volgograd din sud-vestul Rusiei. Primul atentat sinucigas a fost provocat duminica de o femeie kamikaze in gara centrala a orasului si s-a soldat cu moartea a 17 persoane. Luni dimineata, o bomba a explodat intr-un troleibuz. Citeste si: Un nou atac terorist la Volgograd. O bomba a explodat intr-un troleibuz Cele doua atentate nu sunt singurele care au zguduit Rusia, conform Mediafax. Incepand din 1999, Rusia a fost .

Retrospectiva anului 2013. Cele mai importante momente din fotbalul romanesc

Anul 2013 a fost unul plin din punct de vedere fotbalistic, nelipsind nici schimbarile in structura Ligii Profesioniste de Fotbal sau problemele in justitie.

Top 10 cele mai piratate seriale din 2013

Ca si pana acum, in 2013, pasionatii de seriale TV si-au manifestat entuzismul piratand intens ultimele episoade, motiv pentru inca un top 10. Cei de la TorrentFreak au realizat un nou top vizavi de cele mai piratate seriale ale anului 2013. Avand in vedere ca serialele produse in Statele Unite reprezinta un real succes pe intregul mapamond, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca doar creatii ale marilor studiouri au intrat in clasament. Game Of Thrones castiga [].

Cele mai reusite coafuri ale anului

Rihanna, Freida Pinto, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman si Reese Whiterspoon sunt doar cateva dintre starurile hollywoodiene care anul acesta au facut furori pe red carpet cu coafurile lor spectaculoase.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )