Libnet.ro
UNICEF

05:45

USR cere plafonarea pensiilor speciale: Nu mai e o discutie politica, ci una despre supravietuire

Adevărul Adevărul,
USR cere plafonarea pensiilor speciale: Nu mai e o discutie politica, ci una despre supravietuire

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, in interventia sa din Parlament, despre necesitatea plafonarii pensiilor speciale, in conditiile in care Romania va cunoaste cel mai probabil o criza economica. continuă pe Adevărul

VIDEO Starea de urgenta a fost aprobata in unanimitate. PSD vrea amanarea ratelor. USR cere plafonarea pensiilor speciale. PNL: Am gasit stocuri zero

Parlamentul a aprobat joi, printr-un vot online, solicitarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la incuviintarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Toate partidele au votat in favoarea decretului prezidential. Totusi, liderii PSD si ProRomania au criticat Guvernul Orban pentru ca nu a luat masuri mai repede, in timp ce USR si PMP au cerut plafonarea pensiilor speciale pentru a face economie la buget.

PSD cere plafonarea preturilor la medicamente si alimente de baza

PSD cere Guvernului Orban plafonarea preturilor la medicamente si alimente de baza. DeputatulAlfred Simonis a declarat miercuri ca social-democratii sunt pregatiti sa depunaun proiect de lege in .

Liderul deputatilor PSD cere plafonarea preturilor la alimentele de baza

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, solicita Guvernului plafonarea pretului la alimentele de baza, la valoarea medie din ultimele trei luni, avand in vedere ca speculantii au fost lasati sa profite de criza si sa-si umple buzunarele pe spatele suferintei oamenilor.

Liderul deputatilor PSD cere plafonarea preturilor la alimentele de baza

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, solicita Guvernului plafonarea pretului la alimentele de baza, la valoarea medie din ultimele trei luni, avand in vedere ca speculantii au fost lasati sa profite de criza si sa-si umple buzunarele pe spatele suferintei oamenilor. Simonis sustine ca, daca Guvernul nu va lua aceasta masura miercuri, PSD are pregatit un proiect de lege in acest sens, care sa fie adoptat de urgenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )