Libnet.ro
UNICEF

12:15

Utile: Singuratatea, de doua ori mai periculoasa decat obezitatea; Ai ochii obositi? Cele mai bune solutii de refacere, la indemana ta; Cele mai vehiculate mituri despre sanatate: sfaturi pe care sa nu le crezi

Hotnews Hotnews,
 Utile: Singuratatea, de doua ori mai periculoasa decat obezitatea; Ai ochii obositi? Cele mai bune solutii de refacere, la indemana ta; Cele mai vehiculate mituri despre sanatate: sfaturi pe care sa nu le crezi

Tratamente de infrumusetare cu ceai verde si negru. Ceaiurile negru si verde au fost folosite de-a lungul secolelor pentru a imbunatati sanatatea. Somonul previne artrita reumatoida. Vrei sa previi artrita reumatoida? Specialistii iti recomanda sa consumi peste gras, precum somonul, cel putin. continuă pe Hotnews

Polonezii in ziua meciului: Legia e de doua ori mai buna. Pronostic dureros pentru Steaua

In ciuda declaratiilor diplomatice din tabara Legiei fata de Steaua, in presa poloneza de marti apar declaratii in care specialistii locali vad o neta superioritate a echipei locale. Se ofera chiar si un pronostic, unul foarte dureros pentru Steaua.

Premierul ungar, despre relatiile ungaro-romane: sunt mai bune decat cele reflectate de retorica politica

Relatiile ungaro-romane sunt intr-o forma mai buna decat reflectate de retorica politica, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orban intr-un interviu la Digi 24, potrivit Agerpres. Atat politicieni romani.

Urmatorul ajutor pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a declarat ca urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale si va depinde de indeplinirea de catre autoritatile elene a angajamentelor asumate, relateaza publicatia.

Premierul Victor Ponta vede in Ramona Manescu la Transporturi o varianta mai buna decat ...

Conducerea PNL a luat in calcul, duminica, doua propuneri pentru portofoliul de la Transporturi, respectiv Nini Sapunaru si Ramona Manescu, la momentul transmiterii acestei stiri discutandu-se daca vor fi inaintate ambele premierului Ponta sau doar una dintre ele, potrivit unor surse liberale, arata Mediafax. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el .

Studiu: Tigarile electronice pot raspandi molecule toxice in cantitati mai mari decat tigarile clasice

Tigarile electronice, care au devenit tot mai populare printre consumatorii de tutun, pot raspandi molecule toxice in cantitati care le depasesc chiar pe cele din tigarile clasice, arata un studiu recent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )