Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vacanta in octombrie: 7 regiuni din Europa in care sa calatoresti toamna asta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vacanta in octombrie: 7 regiuni din Europa in care sa calatoresti toamna asta

Daca vi s-a facut dor de o vacanta, toamna este timpul potrivit pentru noi planuri de concediu. Veti surprinde exact momentul in care natura isi schimba culorile, iar temperaturile incep usor-usor sa scada. Este cea mai buna perioada pentru plimbari. continuă pe Wall-Street Ro

Subiectele zilei: Statul paralel si negocierea cu cele doua;Locul din Europa care nu a scapat de pesta porcina de 40 de ani. Ce sanse are Romnia sa pateasca la fel;Ambasadorul Germaniei: Ar fi util daca ntregul Guvern s-ar distanta public neconditionat d

Atentie la cum este argumentat in extern referendumul!Cred ca aceasta problema a interzicerii casatoriilor gay si legiferarea constitutionala a deciziei rezultate in urma consultarii populare. Tariceanu, curios sa afle ce inregistrari exista cu el, ca sa fie la curent cu ce stiu procurorii. Raspunsul Parchetului. Presedintele Senatului.

Studiu Mastercard: Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. in 2017, Capitala.

Bucuresti, primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. Bucurestiul s-a aflat in top si anul trecut, atunci cand a fost.

FARA PRECEDENT! Peste un milion de avocati din Europa pun la zid Guvernul PSD pentru masurile anti-Justitie si violentele de la protestul din 10 august. Solicitari URGENTE din partea Federatiei Barourilor Europene

Guvernul Dancila este aspru criticat de Federatia Barourilor Europene FBE). Peste un milion de avocati din Europa au semnat o o rezolutie privind incalcarea statului de drept in Romania, scrie.

Romania, cel mai mare producator de nuci din Europa. Cultivatorii vor sa se organizeze intr-o asociatie pentru a investi intr-un brand de tara

Agricultura are traditie in Romania si ar putea fi motorul acestei tari, daca s-ar dori cu adevarat. Fara prea mari ajutoare, tara noastra a ajuns cel mai mare producator de nunci din Europa. Circa.

Kelemen Hunor anunta ca Guvernul a abrogat articolul din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat pe Facebook ca Guvernul a abrogat, in sedinta de astazi, articolul privind predarea limbii romane la clasele maghiare din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa.

UPDATE Kelemen Hunor anunta ca Guvernul a abrogat articolul din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei. Guvernul confirma decizia

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat pe Facebook ca Guvernul a abrogat, in sedinta de astazi, articolul privind predarea limbii romane la clasele maghiare din ordonanta care a dus la demisia ministrului Educatiei, Valentin Popa.

Prima statie din Europa pentru stocarea energiei solare si eoliene

Dezvoltarea capacitatii stocarii energiei solare si eoliane reprezinta cea de-a treia revolutie din sectorul energiilor regenerabile, a afirmat Duarte Belo, director-general al EDPR Europa si Brazilia, in cadrul inaugurarii primei statii de colectare a energiei regenerabile eoliene din tara noastra.

Micul stat San Marino, destinatia din Europa cu cea mai mare crestere a numarului de turisti

San Marino, unul dintre cele mai mici state independente din lume, a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de turisti dintre toate statele europene - peste 30%. Alte destinatii cu cresteri semnificative ale numarului de vizitatori sunt Georgia,.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )