Libnet.ro
UNICEF

10:00

VACCINUL ANTIGRIPAL S-A EPUIZAT: Numarul celor care vor sa se vaccineze e de 5 ori mai mare decat oferta

B1 B1,
VACCINUL ANTIGRIPAL S-A EPUIZAT: Numarul celor care vor sa se vaccineze e de 5 ori mai mare decat oferta

Vaccinul antigripal este aproape de negasit in Romania. Dozele puse la dispozitia populatiei s-au dovedit a fi prea putine pentru cererea existenta. in acest moment, vaccinul antigripal lipseste atat din. continuă pe B1

Vaccinul antigripal, de negasit in cabinetele medicilor de familie si in farmacii: Numarul celor care vor sa se vaccineze e de 5 ori mai mare decat oferta Cand vine urmatorul lot de vaccinuri in Romania

Vaccinul antigripal este de negasit in acest moment in Romania - lipseste atat din cabinetele medicilor de familie, unde in mod normal ar trebui sa fie distribuit gratuit pentru anumite categorii de persoane considerate cu risc de imbolnavire, cat si din farmacii, de unde persoanele care nu beneficiaza de vaccinul administrat gratuit ar fi trebui sa si-l poata cumpara. in farmacii, vaccinul lipseste din cauza ca cererea a fost, anul acesta, in premiera, de aproximativ 5 ori mai mare decat oferta, lucru care nu a fost anticipat. in cabinetele medicilor de familie, el va ajunge cu intarziere - undeva in jurul datei de 20 noiembrie.

Vaccinul antigripal, de negasit in farmacii sau la medicii de familie

Lipsa vaccinului antigripal din cabinetele medicilor si din farmacii devine deja o problema la nivel national, in conditiile in care noiembrie este ultima luna propice pentru vaccinare. Potrivit statisticilor, numarul celor care vor sa se vaccineze anul acesta este de cinci ori mai mare decat oferta disponibila.

Vaccinul antigripal, imposibil de gasit in cabinetele medicilor de familie si in farmacii. Cererea este uriasa

Vaccinul antigripal nu este prezent nici in farmacii nici in cabinetele medicilor de familie. Persoanele care nu se pot vaccina gratuit ar fi trebui sa si-l poata cumpara, dar compania care il importa nu mai are.

Cand apare vaccinul antigripal in farmacii. Cererea este uriasa

Vaccinul antigripal nu este prezent nici in farmacii nici in cabinetele medicilor de familie. Se pare ca urmatorul lot va fi introdus de la 20 noiembrie.

Ce pensii se maresc de la 1 ianuarie. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani

Un proiect de legislativ care a fost pus in dezbatere in Senat, prevede pensii marite incepand din anul 2020. Pensionarii care vor beneficia de mai multi bani sunt cei care au detinut functii de militari, politisti sau functionari publici cu statut special. Pensiile vor creste de la 1 ianuarie, insa nu pentru toti romanii. Cu .

Lista parlamentarilor Pro Romania si PSD care vor vota Cabinetul Orban- surse

Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu, Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meirosu si Damian Florea sunt parlamentarii Pro Romania care vor vota pentru investirea Cabinetului Orban, in cadrul sedintei plenului reunit de astazi, in ciuda amenintarilor cu excluderea lansate de liderul de partid, Victor Ponta.

LA FINELE PRIMULUI SEMESTRU: Numarul copiilor care aveau parintii plecati in strainatate, in scadere cu 8,7%

Numarul total al copiilor din tara noastra care aveau ambii parintii plecati la munca in strainatate era, la finele lunii iunie 2019, de 16. 453, cu 1. 159 8,7%) mai putini fata de sfarsitul primului semestru din 2018, conform datelor centralizate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie ANPDCA).

Noul ministru al economiei: Subventia la energie trebuie data celor care au nevoie in acest moment, intreaga populatie a Romaniei este subventionata

Noul ministru al economiei, Virgil Popescu, considera ca nu mai trebuie subventionata intreaga populatie la energie electrica si gaze. in acest sens, trebuie definit consumatorul vulnerabil si doar acesta sa fie subventionat. Practic, in acest moment, intreaga populatie a Romaniei este subventionata, insa acest lucru trebuie sa se opreasca. Doar oamenii care au nevoie trebuie ajutati si de aceea acest concept al consumatorului vulnerabil, a spus Popescu.

Horia Tecau se alatura celor care protesteaza fata de defrisarile ilegale

Tenismenul Horia Tecau si-a declarat sustinerea pentru cei care protesteaza fata de defrisarile ilegale, printr-un mesaj in limba engleza postat pe pagina lui de Facebook.

VIDEO Siegfried Muresan si Adina Valean, propunerile pentru postul de comisar european care vor fi trimise la Bruxelles, anunta Ludovic Orban

Guvernul va trimite la Bruxelles doua propuneri pentru postul de comisar european - europarlamentarii liberali Siegfried Muresan si Adina Valean. Anuntul a fost facut de premierul Ludovic Orban miercuri, la finalul primei sedinte oficiale a Cabinetului PNL, la care a participat si presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )