Libnet.ro
UNICEF

11:16

Un val de praf saharian va lovi Romania

Antena3 Antena3,
Un val de praf saharian va lovi Romania

Alerta de la Ministerul Mediului. Un val de praf saharian, care a putut fi observat deja in sudul Frantei, va ajunge si in Romania. Depunerile de praf vor putea fi observate in tara noastra din aceasta seara si pana marti dimineata, . continuă pe Antena3

Alerta meteo ANM. Nor de praf saharian in Romania. Cand va ajunge in tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru perioada imediat urmatoare a alerta meteo. Este vorba despre un nor de praf saharian care va traversa tara noastra. Ce urmeaza sa se intample si cand sa ne asteptam la acest fenomen meteo? Alerta ANM, praf saharian peste Romania Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au transmis ca .

Norul de praf saharian care a colorat cerul in nuante de portocaliu in Europa va ajunge si-n Romania

Ministerul Mediului anunta ca norul de praf saharian ca a colorat cerul din mai multe state europene in nuante de portocaliu va ajunge si deasupra Romaniei.

Noua discutie pe tema managementului deseurilor din Bucuresti, la Ministerul Mediului Pana saptamana viitoare vor exista propuneri concrete

O noua discutie pe tema managementului deseurilor din Bucuresti a avut loc, joi, 4 februarie, la Ministerul Mediului. Au participat primarul general Nicusor Dan, primarii sectoarelor 2, 3, 5 si 6, dar si un reprezentant al Primariei Sector 4. Pana saptamana viitoare vor exista propuneri concrete care vor fi integrate intr-o strategie realizata in premiera in Capitala.

Transport de praf saharian in zona Romaniei. Precizarile ANM (FOTO)

In perioada 6 - 9 februarie, circulatia aerului, preponderent din sector sudic, favorizeaza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer incarcate cu particule de praf de origine sahariana, indeosebi catre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )