Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valcov si Dragoi- cei mai putini longevivi ministri de Finante ai Romaniei de dupa 1989. Vezi clasamentul politicienilor care au rezistat cel mai mult in fruntea Finantelor

Hotnews Hotnews,
 Valcov si Dragoi- cei mai putini longevivi ministri de Finante ai Romaniei de dupa 1989. Vezi clasamentul politicienilor care au rezistat cel mai mult in fruntea Finantelor

Dupa 1989, numarul mediu de zile in care un personaj politic a rezistat in fruntea dificilului Minister al Finantelor a fost de 484 de zile. Cel mai mult au stat actualul prim-vice guvernator BNR Florin Georgescu care a condus in doua randuri Finantele: 19 noiembrie 1992 - 11 decembrie 1996 si 7 mai 2012 - 21 decembrie 2012) si Mihai Tanasescu 28 decembrie 2000 - 28 decembrie 2004), in vreme ce la capatul celalalt al listei ii gasim pe Darius Valcov si Bogdan Dragoi cu 91 de zile si respectiv 78 de zile la conducerea MFP). continuă pe Hotnews

Ce vor devenii de la autoritatile locale: locuri de munca, mai putini maidanezi si curatenie. 600 de oameni au raspuns unui sondaj inedit realizat de Civitas

O asociatie civica din Deva a publicat rezultatele unui sondaj realizat in ultimele saptamani in municipiu, pe tema prioritatilor pe care ar trebui sa si le asume autoritatile locale. Cei mai multi dintre devenii intervievati au declarat ca vor locuri de munca si un oras mai curat.

Tu stii care este rezultatul? Calculul simplu pe care cei mai multi il gresesc

Pe internet circula aceasta imagine care ii provoaca pe utilizatori sa rezolve o ecuatie simpla. Din nefericire, cei mai multi se incurca, pentru ca nu pastreaza ordinea operatiilor. Imediat cum a fost.

Nordicii sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce romanii se afla la mijlocul clasamentului

Cetatenii danezi recent pensionati sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce la polul opus se afla pensionarii bulgari cu varste peste 75 de ani, arata un studiu Eurostat publicat vineri, de Ziua Internationala a Fericirii, potrivit caruia romanii se.

Clientii sunt cei mai buni manageri ai companiei tale

In business, exista o regula simpla si veche de cand lumea. capitalismului: clientul nostru, stapanul nostru. Pe de alta parte insa, multi antreprenori uita ca ei sunt si cei mai mari suporteri ai lor. Clientii vor sa se identifice cu produsele pe.

Thomas Ryde, selectionerul nationalei de handbal feminin a Romaniei: Avem nevoie de o viziune ca vom deveni cei mai buni din lume

Thomas Ryde a oferit primul interviu in calitate de antrenor al nationalei de handbal feminin a Romaniei. Tehnicianul suedez a vorbit despre ce isi doreste pe termen scurt si unde vrea sa ajunga alaturi de Cristina Neagu si compania. Avem nevoie de o viziune ca vom deveni cei mai buni din lume, a precizat Ryde.

Noul selectioner al nationalei de handbal: Trebuie sa credem ca putem deveni cei mai buni din lume

Thomas Ryde, noul selectioner al primei reprezentative de handbal feminin a Romaniei, a spus ca tricolorele si romanii, in general, au nevoie de mentalitatea ca pot deveni cei mai buni din lume.

Cei mai cunoscuti paraziti cu care e posibil sa locuiesti in casa

Vrei-nu vrei, in casa ta pot salaslui o multime de paraziti, iar unii dintre ei sunt destul de periculosi si iti pot afecta sanatatea. Afla mai jos cum sa scapi de insectele nedorite. Acarienii Aceste mici fiinte, c.

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti americani, fascinat de Romania: Trebuie sa merg acolo!

Cantaretul american Ne-Yo a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in dreptul unui articol despre cele mai frumoase locuri care trebuie vizitate in Romania. Printre locurile prezentate de buzzive. com se.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )