Libnet.ro
UNICEF

17:45

Valeriu Gheorghita il contrazice pe Vlad Voiculescu: I-am explicat situatia celor 1.300 de persoane vaccinate care, aparent, nu faceau parte din aceasta etapa Sunt categorii exceptate de la programare in platforma (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita il contrazice pe Vlad Voiculescu: I-am explicat situatia celor 1.300 de persoane vaccinate care, aparent, nu faceau parte din aceasta etapa Sunt categorii exceptate de la programare in platforma (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, sustine ca i-a explicat ministrului Sanatatiide ce aproximativ 1. 300 de persoane s-au vaccinat, desi aparent nu se. continuă pe B1

Neintelegeri intre premier si ministrul Sanatatii. Citu il contrazice pe Vlad Voiculescu in privinta campaniei de vaccinare

Premierul Florin Citu l-a contrazis luni dimineata pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, afirmand ca nu exista vreo persoana care sa se fi vaccinat in afara strategiei nationale de imunizare. Acesta a mai explicat ca nu se irosesc doze de vaccin si ca nu vor mai exista alte reprogramari la vaccinare.

Vlad Voiculescu, dupa ce PSD i-a cerut demisia pentru tragedia de la Bals: Firea e direct responsabila de situatia termoficarii, iar Streinu-Cercel a fost 28 de ani manager la institut (VIDEO)

Vlad Voiculescu raspunde dur dupa ce Opozitia i-a cerut demisia pentru tragedia de la Matei Bals. Ministrul Sanatatii considera interesant faptul ca este criticat tocmai de un partid precum PSD.

Gabriela Firea: Demisia sau demiterea lui Vlad Voiculescu sunt singurele solutii onorabile

Dupa ce, luni dupa-amiaza, senatorii PSD au cerut in Parlament demisia Ministrului Sanatatii, in urma tragediei de la spitalul Matei Bals in care 7 pacienti au murit arsi, fostul primar al capitalei, Gabriela Firea e explicat de ce considera ca Vlad Voiculescu ar trebui sa plece de la carma ministerului pe care il conduce.

Dana Budeanu il pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj transant pentru ministrul Sanatatii

Scandalul din jurul tragediei de la spitalul Matei Bals continua. Multi au inca, in memoria colectiva, tragedia de la Pitra Neamt si de la Colectiv. Printre cei care blamau atunci sistemul de sanatate era si actualul ministru Vlad Voiculescu. Astazi, din postura de Ministru al Sanatatii, pare a fi incapabil sa gestioneze situatia. iar acuzatiile .

VALERIU GHEORGHITA: Romania - pe locul 4 in UE ca acoperire vaccinala

Romania se afla pe locul 4 in Uniunea Europeana ca acoperire vaccinala anti-COVID-19, cu 3,75%, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern, presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea CNCAV) impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita.

VALERIU GHEORGHITA: in aceasta saptamana vom lua o decizie cu privire la persoanele eligibile pentru vaccinul AstraZeneca

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi ca in cursul acestei saptamani urmeaza sa se ia o decizie cu privire la persoanele eligibile, ca interval de varsta, pentru a le fi administrat vaccinul produs de compania AstraZeneca, urmand ca de la 15 februarie sa fie deschise 180 de centre de imunizare noi, unde va fi administrat acest tip de vaccin.

VALERIU GHEORGHITA: La 1 septembrie, Romania ar ajunge la 10 milioane de persoane vaccinate

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, estimeaza ca din doua jumatate a lunii aprilie Romania ar putea vaccina 100. 000 de persoane pe zi, iar in luna septembrie ar putea atinge la un numar de 10 milioane de persoane imunizate, chiar cu a doua doza.

VALERIU GHEORGHITA: Imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, conform estimarilor si datelor existente in acest moment, iar anticorpii incep sa apara la 14 zile de la administrarea primei doze de ser, in cazul vaccinului bazat pe tehnologia ARN mesager, dar beneficiile nu sunt masive dupa doar o doza, scrie News.

Valeriu Gheorghita: Probabil ca vaccinul Astra Zeneca va fi recomandat celor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a afirmat, miercuri seara, ca, cel mai probabil, vaccinul de la AstraZeneca va fi recomandat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani. in aceasta luna, Romania ar trebui sa primeasca 800. 000 de doze din vaccinul Astra Zeneca. Gheorghita anunta, de asemenea, ca din 15 februarie vor fi deschise 180 de noi centre de vaccinare.

Cat de esentiali sunt, de fapt, angajatii programati la vaccinare. Valeriu Gheorghita, explicatii despre prioritizare si centrele separate ale MAI MApN (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca 79% dintre persoanele vaccinate in a doua etapa sunt persoane vulnerabile si ca strategia.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )