Libnet.ro
UNICEF

12:30

Valeriu Gheorghita: Probabil ca vaccinul Astra Zeneca va fi recomandat celor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani

Adevărul Adevărul,
Valeriu Gheorghita: Probabil ca vaccinul Astra Zeneca va fi recomandat celor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a afirmat, miercuri seara, ca, cel mai probabil, vaccinul de la AstraZeneca va fi recomandat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani. in aceasta luna, Romania ar trebui sa primeasca 800. 000 de doze din vaccinul Astra Zeneca. Gheorghita anunta, de asemenea, ca din 15 februarie vor fi deschise 180 de noi centre de vaccinare. continuă pe Adevărul

Valeriu Gheorghita, despre vaccinul AstraZeneca: Ramane sa luam in cursul acestei saptamani o decizie privind intervalul de varsta pentru care va fi folosit

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a declarat ca in cursul acestei saptamani autoritatile din Romania vor lua o decizie cu privire la intervalul de varsta pentruc.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Ministerul Sanatatii si Agentia Medicamentului vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea vaccinului Astra Zeneca

Aproape un milion de doze de vaccin - Pfizer si Moderna - au ajuns pana acum in Romania - 948. 149 de doze de la Pfizer si 36. 000 de la Moderna - a anuntat astazi medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea. 544 de romani sunt programati in acest moment la vaccinare, iar dintre persoanele vaccinate cu prima doza, 79% sunt persoane vulnerabile - peste 65 de ani, bolnavi cronici, persoane cu handicap si rezidenti ai unor centre sociale. in ceea ce priveste al treilea vaccin impotriva COVID-19 aprobat oficial - Astra Zeneca - autoritatile din Romania vor decide care sunt categoriile eligibile pentru administrarea acestui vaccin.

Cine se poate vaccina cu serul Astra Zeneca contra COVID

Ministerul Sanatatii si Agentia Nationala a Medicamentului vor decize in aceasta saptamana care va fi intervalul de varsta pentru care se poate folosi vaccinul Astra ZenecaOxford.

VALERIU GHEORGHITA: in aceasta saptamana vom lua o decizie cu privire la persoanele eligibile pentru vaccinul AstraZeneca

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi ca in cursul acestei saptamani urmeaza sa se ia o decizie cu privire la persoanele eligibile, ca interval de varsta, pentru a le fi administrat vaccinul produs de compania AstraZeneca, urmand ca de la 15 februarie sa fie deschise 180 de centre de imunizare noi, unde va fi administrat acest tip de vaccin.

VALERIU GHEORGHITA: Imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, conform estimarilor si datelor existente in acest moment, iar anticorpii incep sa apara la 14 zile de la administrarea primei doze de ser, in cazul vaccinului bazat pe tehnologia ARN mesager, dar beneficiile nu sunt masive dupa doar o doza, scrie News.

Valeriu Gheorghita: Imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, conform estimarilor existente

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, conform estimarilor si datelor existente in acest moment, iar anticorpii incep sa apara la 14 zile de la administrarea primei doze de ser, in cazul vaccinului bazat pe tehnologia ARN mesager, dar beneficiile nu sunt masive dupa doar o doza.

Valeriu Gheorghita a anuntat care este perioada de imunitate post-vaccinare anti Covid-19

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, iar anticorpii incep sa apara la 14 zile de la administrarea primei doze a vaccinului bazat pe tehnologia ARN mesager, dar beneficiile nu sunt masive dupa doar o doza.

Valeriu Gheorghita il contrazice pe Vlad Voiculescu: I-am explicat situatia celor 1.300 de persoane vaccinate care, aparent, nu faceau parte din aceasta etapa Sunt categorii exceptate de la programare in platforma (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, sustine ca i-a explicat ministrului Sanatatiide ce aproximativ 1. 300 de persoane s-au vaccinat, desi aparent nu se.

VALERIU GHEORGHITA: Romania - pe locul 4 in UE ca acoperire vaccinala

Romania se afla pe locul 4 in Uniunea Europeana ca acoperire vaccinala anti-COVID-19, cu 3,75%, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern, presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea CNCAV) impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita.

VALERIU GHEORGHITA: La 1 septembrie, Romania ar ajunge la 10 milioane de persoane vaccinate

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, estimeaza ca din doua jumatate a lunii aprilie Romania ar putea vaccina 100. 000 de persoane pe zi, iar in luna septembrie ar putea atinge la un numar de 10 milioane de persoane imunizate, chiar cu a doua doza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2247 seconds )