Libnet.ro
UNICEF

06:00

Valeriu Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca va fi recomandat, cel mai probabil, persoanelor cu varsta intre 18 si 55 de ani Ce spune despre vaccinarile fara programare

Hotnews Hotnews,
 Valeriu Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca va fi recomandat, cel mai probabil, persoanelor cu varsta intre 18 si 55 de ani Ce spune despre vaccinarile fara programare

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a afirmat, miercuri seara, ca, cel mai probabil, vaccinul de la AstraZeneca va fi recomandat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani. in aceasta luna, Romania ar trebui sa primeasca 800. 000 de doze din vaccinul Astra Zeneca. Gheorghita anunta, de asemenea, ca din 15 februarie vor fi deschise 180 de noi centre de vaccinare. continuă pe Hotnews

Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca va fi recomandat persoanelor intre 18 si 55 de ani

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a afirmat, miercuri seara, ca, c.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul de la AstraZeneca foarte probabil va avea indicatia pe grupa de varsta intre 18 si 55 de ani Din 18 februarie, vor fi deschise circa 180 de cabinete de vaccinare (VIDEO)

Vaccinul anti-COVID-19 de la AstraZeneca va avea, foarte probabil, indicatia pe grupa de varsta cuprinsaintre 18 si 55 de ani, iar serul va fi administrat deopotriva persoanelor cu boli cronice si celor ca.

Valeriu Gheorghita: Vaccinul AstraZeneca va fi recomandat persoanelor cu varste pana la 55 de ani

Romania urmeaza sa primeasca 800. 000 de doze din vaccinul Astra Zeneca in aceasta luna iar tara noastra se va alinia statelor care au decis ca acest ser nu trebuie administrat persoanelor varstnice.

Valeriu Gheorghita: Probabil ca vaccinul Astra Zeneca va fi recomandat celor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a afirmat, miercuri seara, ca, cel mai probabil, vaccinul de la AstraZeneca va fi recomandat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 55 de ani. in aceasta luna, Romania ar trebui sa primeasca 800. 000 de doze din vaccinul Astra Zeneca. Gheorghita anunta, de asemenea, ca din 15 februarie vor fi deschise 180 de noi centre de vaccinare.

Raluca Turcan: Cel mai probabil, vom realiza o indexare a pensiilor, anul acesta, undeva in septembrie Cand se va anunta exact cu cat vor creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat, marti, ca a inceput reevaluarea tuturor dosarelor de pensie in vederea recalcularii acestora. Turcan a precizat si ca dupa ce proiectul de buget pentru acest an va fi.

Valeriu Gheorghita, anuntul momentului. Cine sunt romanii carora le este interzisa imunizarea cu vaccinul AstraZeneca

Romania asteapta cu nerabdare primirea a 800. 000 de doze din vaccinul AstraZeneca, vaccin laudat de diferiti medici. in ciuda avantajelor pe care le are, coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, atrage atentia asupra interdictiilor pe care acest ser le are in cazul unei categorii de persoane. Cine nu poate primi vaccinul AstraZeneca in scurt timp, .

VALERIU GHEORGHITA: in aceasta saptamana vom lua o decizie cu privire la persoanele eligibile pentru vaccinul AstraZeneca

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi ca in cursul acestei saptamani urmeaza sa se ia o decizie cu privire la persoanele eligibile, ca interval de varsta, pentru a le fi administrat vaccinul produs de compania AstraZeneca, urmand ca de la 15 februarie sa fie deschise 180 de centre de imunizare noi, unde va fi administrat acest tip de vaccin.

Valeriu Gheorghita, despre vaccinul AstraZeneca: Ramane sa luam in cursul acestei saptamani o decizie privind intervalul de varsta pentru care va fi folosit

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a declarat ca in cursul acestei saptamani autoritatile din Romania vor lua o decizie cu privire la intervalul de varsta pentruc.

Informatiile diminetii despre vaccinarea in Romania: cine va primi vaccinul AstraZeneca, ce faci fara programare

Detaliile legate de vaccinarea din Romania se schimba de la o zi la alta. Cele mai noi informatii au fost oferite de Valeriu Gheorghita cu referire la vaccinul AstraZeneca si vaccinarile.

Aproximativ 110.000 de angajati din invatamant sunt programati pentru vaccinare antiCOVID in februarie, cadrele didactice si ceilalti angajati esentiali se vor putea programa pentru vaccinul AstraZeneca

Aproximativ 110. 000 de angajati din invatamant sunt programati sa se vaccineze impotriva COVID-19, iar putin peste 27. 000 au reusit sa se vaccineze, ceea ce inseamna 14% dintre cei 193. 573 de angajati din educatie care si-au exprimat intentia de a se vaccina, potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania, Valeriu Gheorghita. El a precizat ca programarile persoanelor din categoriile considerate esentiale, din care fac parte si cadrele didactice, vor putea fi facute in februarie, in functie de locurile libere, doar pentru vaccinul AstraZeneca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )