Libnet.ro
UNICEF

01:05

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

B1 B1,
Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

Mii de oameni au protestat, anul trecut, in centrul orasului Zagreb, capitala Croatiei, fata de planurile Guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a micsora pensiile in cazul ceror care op. continuă pe B1

Varsta de pensionare este schimbata OFICIAL: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Proteste masive care pot darama Guvernul

Capitala croata Zagreb a fost scena unor manifestatii de strada de mare amploare, in conditiile in care mii de oameni au protestat fata de planurile Guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si.

Varsta de pensionare e schimbata oficial: Panica mare printre milioane de pensionari romani!

Guvernul a pregatit o ordonanta prin care femeile sa aiba posibilitatea de a se pensiona la 65 de ani, in prezent, ele avand dreptul sa lucreze pana la 63 de ani. Prin acest proiect, angajatorul va fi.

Caldura fara precedent si dezastre naturale

Datele statistice indica o luna iulie fara precedent din punct de vedere al temperaturilor inregistrate. Specialistii se tem ca aceast val de canicula va duce si la inmultirea dezastrelor naturale.

Mircea Badea, atac fara precedent la adresa lui Tudor Chirila: Javra asta

Mircea Badea l-a atacat pe Tudor Chirila, dupa ce artistul a vorbit despre cazul din Caracal, in cadrul unui concert de-al sau. Jurnalistul i-a adresat cuvinte foarte grele juratului de la Vocea Romaniei intr-un mesaj de pe o retea de socializare. Mircea Badea, despre Tudor Chirila: Javea asta a cantat in viata lui pe bani .

Proteste fara precedent in Hong Kong! A fost declansata greva generala iar metroul a fost blocat

Haosul continua in Hong Kong, unde au fost organizate luni noi proteste fara precedent. Manifestantii au blocat metroul si a fost declansata greava genereala. Dupa ciocniri violente in week-end,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )