Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un vasluian a fost arestat dupa ce si-a incendiat intentionat apartamentul de trei ori in ultimul an

B1 B1,
Un vasluian a fost arestat dupa ce si-a incendiat intentionat apartamentul de trei ori in ultimul an

Judecatoria Barlad a decis, vineri, arestarea unui barbat de 52 de ani pentru distrugere, acesta incendiindu-si intentionat apartamentul de trei ori in ultimul an. Barbatul a primit mandat de arestare preventiva. continuă pe B1

Alba Iulia: Un barbat a fost arestat dupa ce a incendiat un bar, doua persoane fiind grav ranite

Un barbat din Alba Iulia a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca ar fi incendiat un bar din municipiu, doua persoane fiind grav ranite, relateaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de rep.

VIDEO Regele cocainei din Balcani a fost arestat

Liderului clei mai importante retele de traficanti de droguri din Balcani, Darko Sarici, a fost arestat, marti, la belgrad. Aceasta este cea mai importanta arestare dupa cea a oligarhului Miroslav Miskovici si aratra ca lupta impotriva coruptiei si a crimei organizate este unul dintre obiectivele principale ale lui Aleksandar Vucici, politicianul care are cele mai mari sanse sa fie desemnat noul premier al Serbiei.

Serviciile speciale: Un spion rus a fost arestat in Ucraina.

Serviciile speciale ucrainene SBU) au anuntat, joi, ca au arestat un spion rus care a recrutat militari ucraineni cu scopul de a obtine informatii secrete, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ucraina declara Crimeea teritoriu ocupat temporar si instituie reguli speciale Este vorba despre cetateanul rus V. Makarov, un colaborator al serviciilor de informatii militare, care a fost arestat in flagrant delict la Cernigau, in nodul Ucrainei, in timp ce primea documente secrete despre .

Directorul general al companiei ucrainene Naftogaz a fost arestat pentru coruptie

Directorul general al companiei energetice nationale Naftogaz din Ucraina, Evgheni Bakulin, a fost arestat vineri intr-un vast caz de coruptie in care sunt implicati oficiali de rang inalt ai regimului fostului.

Mihai Vlasov a fost arestat preventiv

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de.

Presedintele Camerei de Comert, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa castige un dosar de arbritraj, informeaza Mediafax.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l.

Un cuplu de romani, acuzati de o evaziune fiscala de 73 de milioane de dolari a fost arestat in America

Doi romani, Diana si Radu Nemes, sot si sotie acuzati de evaziune fiscala in Romania, au fost arestati marti de FBI. Acestia vor fi extradati in Romania. Prejudiciul creat de cei doi se ridica la 73 de milioane de dolari.

Un cuplu de romani, acuzat de o evaziune fiscala de 73 de milioane de dolari a fost arestat in America

Doi romani, Diana si Radu Nemes, sot si sotie acuzati de evaziune fiscala in Romania, au fost arestati marti de FBI. Acestia vor fi extradati in Romania. Prejudiciul creat de cei doi se ridica la 73 de milioane de dolari. Cei doi ar fi implicati si in dosarul de evaziune in care sunt acuzati Codrut Marta si Sorin Blejnar.

Traficul pe Calea Floreasca din Bucuresti a fost reluat, dupa o avarie la o conducta de gaz.

Circulatia rutiera pe Calea Floreasca din Bucuresti, intrerupta temporar vineri seara pentru remedierea unei avarii la o conducta de gaze, a fost reluata. O echipa de la Distrigaz a intervenit pentru remedierea avariei din cauza careia a fost intrerupta circulatia, zona respectiva fiind izolata. Traficul rutier a fost intrerupt timp de o ora, vineri seara, pe Calea Floreasca din Bucuresti, pe portiunea dintre intersectiile cu Soseaua Pipera si strada Fabrica de Glucoza, pentru remedierea unei .

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )