Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vedetele au vandut limonada pentru copiii bolnavi de cancer

ADPM ADPM,
Vedetele au vandut limonada pentru copiii bolnavi de cancer

Andreea Marin, Anda Adam, Mihaela Drafta, Carmen Negoita, Bianca Ionita, Cristina Cioran si Florentina Opris au stors ieri lamani si au preparat limonada in scop caritabil. Actiunea a avut loc in cadrul Targului de Carte Gaudeamus de la Romexpo, iar banii stransi in urma vanzarii bauturilor racoritoare si a donatiilor vor fi folositi pentru a le oferi copiilor bolnavi de cancer de la Marie Curie o viata mai usoara: se va achizitiona aparatura medicala, hrana si cadouri. continuă pe ADPM

Vedetele vor vinde maine limonada pentru a ajuta copiii bolnavi

1 tona de lamai vor fi stoarse pe durata celor 4 zile ale Targului de Carte Gaudeamus. Banii obtinuti din vanzarea limonadei vor fi donati pentru a le face viata mai usoara copiilor bolnavi de cancer de la Marie Curie. Vedetele si scriitorii se alatura acestei actiuni.

Mariana Campeanu: Alocatiile pentru copiii nevoiasi, dublate.

Comisiile reunite de munca si Comisia de sanatate din Camera Deputatilor au avizat favorabil, vineri, cu 26 de voturi pentru si sase impotriva, proiectul de buget al Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, niciunul dintre amendamentele propuse nefiind aprobat, informeaza Mediafax. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca pentru 2014 se propune o crestere de 2,5 la suta fata de acest an, bugetul pentru MMFPS reprezentand 4,5 la suta din .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )