Libnet.ro
UNICEF

06:30

Veste buna pentru soferi: S-a deschis pasajul subteran din Piata Presei (VIDEO)

B1 B1,
Veste buna pentru soferi: S-a deschis pasajul subteran din Piata Presei (VIDEO)

Pasajul subteran Piata Presei s-a deschis duminica, informeaza B1 TV. E vorba de un drum de aproximativ 800 de metri, care face leagatura intre Soseaua Bucuresti-Ploiesti si bulevardele Kiseleff si Marasti. continuă pe B1

Veste buna pentru soferii bucuresteni: Pasajul subteran din Piata Presei va fi inaugurat duminica

Pasajul rutier subteran din Piata Presei Libere va fi pus in functiune duminica dimineata, la inaugurare participand si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti,.

Veste buna pentru bucuresteni. Pasajul subteran de la Piata Presei, inaugurat duminica

Pasajul rutier subteran de la Piata Presei va fi pus in functiune duminica dimineata. La inaugurare va fi prezent primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti,.

S-a deschis Pasajul de la Piata Presei. Primele impresii, primele imagini video

Duminica, Pasajul de la Piata Presei, al doilea pasaj rutier inaugurat dupa anul 1989 in Bucuresti, a fost deschis circulatiei. Iata cateva detalii, precum si imagini video filmate cu o camera video GoPro.

S-a deschis Pasajul de la Piata Presei

Duminica, Pasajuld e la Piata Presei, al doilea pasaj rutier inaugurat dupa anul 1989 in Bucuresti, a fost deschis circulatiei.

Veste trista pentru Andreea Mantea

Mama mea s-a suparat foarte tare pentru ca voia sa facem nu stiu ce obicei, dar eu nu am vrut. Voia sa-l pun pe prag si de acolo sa-l ia moasa. Nu stiu exact. Nu mai este timp. Asta e, daca am aflat prea .

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )