Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste crunta pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Anuntul care schimba tot

Playtech Playtech,
Veste crunta pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Anuntul care schimba tot

Anuntul care schimba tot pentru soferii cu masini pe benzina si motorina a venit in aceasta dimineata. Ce poate fi o veste buna pentru omenire se poate transforma in oscilatii de. continuă pe Playtech

Atentie, romani! Vestea momentului pentru soferii cu masini pe benzina si pe motorina

S-a aflat care este vestea momentului pentru romanii cu masini pe motorina si benzina. S-a aflat ce se va intampla cu pretul la carburanti incepand cu anul viitor. Vesti proaste pentru soferi. Ce se intampla cu pretul la benzina si motorina din prima zi a lui 2021 Este vestea momentului pentru soferii cu masini pe .

Vesti proaste pe final de an. Vom plati mai multi bani pentru benzina, motorina si tigari

Benzina, motorina si tigarile se vor scumpi de la 1 ianuarie 2021, aducand dupa ele scumpiri in lant. Miercuri, Ministerul Finantelor a publicat noul nivel al accizelor, valabil din prima zi a anului viitor si stabilit prin actualizarea cu cresterea preturilor de consum comunicata oficial de Institutul National de Statistica.

Veste uriasa pentru toti clientii Lidl Romania. Gratuit in toate magazinele, chiar din acest moment

Retailer-ul Lidl Romania, a anuntat recent, anumite facilitati gratuite pentru clientii sai. Vin sarbatorile de iarna, si Lidl Romania spera la cat mai multi romani sa le treaca pragul. Asa ca au facut anumite facilitati clientilor, tocmai in ideea de a sta mai mult in magazinele Lidl Gratuitate la internet in magazinele Lidl Romania Perioada .

Anunt dezastruos pentru soferii cu autoturisme pe motorina, benzina: aceste modele vor fi interzise. Vestea vine de la Minister

Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet. Acesta a declarat ca in urmatorii ani companiile care au flote mari de autoturisme care circula in mediul.

Amenzi de 750 de lei si retinerea certificatului de inmatriculare, pentru soferii care au anvelope de iarna. Ce greseala nu trebuie sa faci cand iti schimbi cauciucurile

Odata cu ziua de 1 decembrie a inceput oficial si iarna calendaristica. Odata cu sezonul rece, soferii isi pregatesc autoturismele pentru iarna, in special zapada, polei si gheata. Ceea ce insa le.

Veste buna pentru cei care se ambitioneaza sa foloseasca Windows 7: ce se intampla cu Chrome

Intr-o maniera surprinzatoare, Google a revenit asupra unei decizii care vizeaza suportul pentru Windows 7. Momentan, vei putea folosi Chrome fara probleme. De ceva timp, Microsoft a incetat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )