Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vestea SOC a zilei: Un CANTARET de muzica populara de la noi vrea sa devina FEMEIE! Cine este artistul care deja poarta ROCHITE (FOTO)

B1 B1,
Vestea SOC a zilei: Un CANTARET de muzica populara de la noi vrea sa devina FEMEIE! Cine este artistul care deja poarta ROCHITE (FOTO)

Gata, a hotarat sa nu se mai ascunda! Cristi din Banat, cantaretul care a cunoscut faima odata cu piesa Ca o apa cristalina da cartile pe fata. Daca la inceput era ceva mai discret cu orientarea. continuă pe B1

SOC: Dupa Ionela Prodan, o ALTA CELEBRA ARTISTA de muzica populara A MURIT! (FOTO)

Indragita artista de muzica populara Ileana Constantinescu s-a stins din viata, conform Romania TV. Ileana Constantinescu, care a fost foarte buna prietena cu regretatul cantaret de muzica populara Ion.

Din pacate, o noua veste trista ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Dupa decesul IONELEI PRODAN, acum a MURIT si indragita artista...

Ileana Constantinescu s-a stins din viata. indragita artista de muzica populara trebuia sa isi serbeze ziua de nastere peste cateva zile, mai precis pe 30 mai, cand implinea 89 de ani. Cantareata a.

Doliu in lumea muzicii romanesti. O cantareata cunoscuta de muzica populara gasita moarta in casa!

Cantareata de muzica populara Ileana Constantinescu s-a stins din viata la 88 de ani. Artista era confidenta lui Ion Dolanescu si prietena buna cu intreaga familie a artistului. Ileana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )