Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vestele galbene franceze anunta ca vor participa la alegerile pentru Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Vestele galbene franceze anunta ca vor participa la alegerile pentru Parlamentul European

Vestele galbene si-au anuntat intentia de a prezenta o lista proprie cu candidaturi la legerile pentru Parlamentul European, avand-o in frunte pe Ingrid Levavasseur, una dintre figurile proeminente ale acestei miscari sociale, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Vestele galbene intra in politica: Protestatarii care au zdruncinat Franta candideaza la europarlamentare

Miscarea vestele galbene care organizeaza proteste de amploare in Franta de 10 saptamani intra in politica. Acestia au anuntat 10 nume pentru lista cu care vor merge in alegerile europarlamentare, dar.

Premiera in Franta: Vestele galbene pot fi anchetate de un grup special

Un grup de ancheta format din politisti, anchetatori si investigatori in domeniul criminalitatii cibernetice a fost creat la Toulouse, un oras din sudul Frantei, in scopul identificarii si chemarii in judecata a persoanelor cu manifestari violente la protestele organizate sub egida miscarii Vestele galbene, relateaza presa franceza.

Fosti luptatori in Donbas alaturi de separatistii pro-rusi, prezenti printre protestatarii din Vestele Galbene la protestele ce au zguduit Franta (FOTO)

Informatii ingrijoratoare ies la iveala despre protestele vestelor galbene care au zguduit Franta in ultimele zece saptamani. Jurnalistii de la Huffington Post au identificat printre protestatari fosti.

Fosti luptatori din Donbas, alaturi de Vestele Galbene din Franta

Presa franceza scoate in evidenta legaturi suspecte ale unor persoane care s-au alaturat Vestelor Galbene cu separatistii pro-rusi din Donbas, scrie Huffington Post, citand Radio France International.

Andrian Candu acuza Blocul ACUM de promovarea ideii ca alegerile vor fi fraudate: Ei cauta o scuza a faptului ca vor pierde alegerile

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat ca liderii Blocului electoral ACUM, Maia Sandu si Andrei Nastase, promoveaza in spatiul public ideea ca alegerile din 24 februarie vor fi fraudate si, ca urmare, acestea n-ar trebui recunoscute. Potrivit lui, in asa mod, liderii opozitiei incearca sa gaseasca de pe acum o scuza a faptului ca vor pierde alegerile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )