Libnet.ro
UNICEF

16:16

Viata la inaltime a unei tinere din Transilvania, care isi traieste visul la Dubai

Antena3 Antena3,
Viata la inaltime a unei tinere din Transilvania, care isi traieste visul la Dubai

Andra Contiu, 27 de ani, a plecat din Romania in urma cu patru ani, dupa ce a absolvit facultatea de alimentatie si turism la Brasov si liceul la Toplita. Spune ca visa inca din facultate sa devina . continuă pe Antena3

Campania 37lasuta: Mesajele parintilor din Romania care nu isi bat copiii

Sute de parinti s-au alaturat unei campanii impotriva violentei fata de copii, lansata pe Facebook cu hashtag-ul 37lasuta, procent care ii reprezinta pe parintii care nu folosesc bataia ca metoda de disciplinare, scrie Agerpres.

Verighete 3D care isi schimba nuanta si rochii cu broderie populara, la un targ de nunti

Targul Nunta la Palat care s-a deschis, vineri, la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca, ofera cuplurilor verighete 3D care isi schimba nuanta in functie de lumina ambientala, dar si rochii de mireasa cu broderie populara romaneasca.

Au privit in interiorul masinii si au ramas socati. Ce facea un barbat care isi astepta sotia in parcarea unui magazin. Imaginile au ajuns pe internet

Imagini dezgustatoare au fost surprinse in parcarea unui magazin din Michigan, SUA. Un barbat care isi astepta sotia sa iasa din magazin a fost filmat facand ceva cu adevarat neasteptat, chiar in.

Chirurgul din Valcea care si-a atacat un coleg cu un bisturiu, candidat PRM la alegerile din 2012

Chirurgul din Valcea care si-a atacat un coleg cu un bisturiu, candidat PRM la alegerile din 2012 .

Australian Open: Monica Niculescu, prima sportiva din Romania care va juca la Melbourne

Monica Niculescu va fi prima jucatoare din Romania care va evolua la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Monica o va intalni pe Teliana Pereira, din Brazilia, luni dimineata, de la ora 05:00 ora Romaniei).

Bogdan Cracea, liderul MP care isi cauta iubita, a fost exclus din partid

Colegiul National al Miscarii Populare MP) a votat astazi excluderea presedintelui organizatiei municipiului Giurgiu, Bogdan Cracea, care a anuntat recent ca isi cauta iubita, a declarat presedintele organizatiei judetene Ionel Dinu, nemultumit de decizia colegilor de partid, potrivit Mediafax.

Bogdan Cracea, liderul MP care isi cauta iubita, a fost exclus din partid

Colegiul National al MP a votat, sambata, excluderea presedintelui organizatiei municipiului Giurgiu, Bogdan Cracea, care a anuntat recent ca isi cauta iubita, a declarat presedintele organizatiei judetene Ionel Dinu, nemultumit de decizia colegilor de partid.

Mesajul dur al unei profesoare din Franta pentru elevii romani. Toata lumea se supune. Democratia e in alta parte

Ana-Maria Constantin, este doctorand la Universitatea din Poitiers Franta) si la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. in prezent preda la un liceu de prestigiu din hexagon. Ea a postat pe Facebook o .

Busteni, primul oras din Romania care va fi reabilitat termic in intregime. Capitala se apropie de un nou record

Busteni ar urma sa fie primul oras din Romania reabilitat termic in intregime, proces care ar urma sa se incheie in prima parte a acestui an. Un lot de inca sapte blocuri ar urma sa fie finalizat in primul semestru, ceea ce ar face ca orasul-statiune.

Tara din Europa care a inceput razboiul cu bancile

In Polonia a inceput orbanizarea economiei. Parlamentul de la Varsovia a aprobat legea care prevede o taxa anuala de 0,4% pe activele bancilor si asiguratorilor. Se estimeaza ca din sectorul financiar se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )