Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vicepremierul Costin Borc recunoaste ca Dacian Ciolos ar putea ramane premier si dupa alegerile parlamentare

B1 B1,
Vicepremierul Costin Borc recunoaste ca Dacian Ciolos ar putea ramane premier si dupa alegerile parlamentare

Vicepremierul Costin Borc a declarat ca este posibil ca, dupa alegerile parlamentare din toamna, sa fie format un guvern de uniune nationala. Noul Guvern ar putea fi condus de actualul prim-ministru, Dacian. continuă pe B1

Vicepremierul Costin Borc: Cred ca Dacian Ciolos ar trebui sa ramana premier dupa alegerile din toamna. Guvernul de uniune nationala, o solutie benefica pentru Romania

Vicepremierul Costin Borc considera ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa ramana la conducerea Guvernului si dupa alegerile parlamentare din toamna.

Vicepremierul Costin Borc nu exclude varianta de a fi prim-ministru: Nu m-as feri de ideea unui guvern de uniune nationala

Vicepremierul Costin Borc a declarat, intr-o emisiune TV, ca nu-si doreste sa fie prim-ministru, dar nu exclude o asemenea varianta daca i s-ar propune, afirmand ca onoarea de a ti se oferi functia de premier e extraordinara.

Vicepremierul Costin Borc vorbeste despre a treia uzina de asamblare de masini in Romania. Un proiect pentru care Guvernul Ciolos poarta discutii cu doua mari companii

Autoritatile romane poarta discutii cu doua companii auto de talie internationala pentru deschiderea unei a treia uzine de asamblare de masini in Romania, dupa cele detinute de Renault si Ford, a declarat azi Costin Borc, vicepremier si ministru al Economiei.

Costin Borc crede ca ar fi bine ca Ciolos sa ramana premier dupa alegeri

Vicepremierul Costin Borc a declarat, pentru Digi 24, ca ar fi bine ca Dacian Ciolos sa ramana prim-ministru si dupa alegerile parlamentare din toamna, acesta putand conduce, eventual, un guvern de uniune nationala ce ar putea da mai multa putere.

Situatie fara precedent: Ministrul Costin Borc le-a marit salariile subordonatilor desi initial ii criticase ca nu fac nimic

Costin Borc, vicepremierul si ministrul Economiei, a marit salariile subordonatilor cu 40 la suta, in conditiile in care tocmai ce ii criticase ca nu fac nimic si nu-si dau tot interesul.

Situatie fara precedent: Ministrul Costin Borc le-a marit salariile subordonatilor, desi initial ii criticase ca nu fac nimic

Costin Borc, vicepremierul si ministrul Economiei, a marit salariile subordonatilor cu 40 la suta, in conditiile in care tocmai ce ii criticase ca nu fac nimic si nu-si dau tot interesul.

Franta da lovitura de gratie Romaniei! Fostul ministru al Energiei il trage la raspundere pe Costin Borc

Intrebarea saptamanii vine de la fostul ministru al Energiei Constantin Nita si ii este adresata actualului ministru al Energiei, Costin Borc, potrivit dcnews. ro. Potrivit spuselui lui Nita,.

Costin Borc sustine ideea unui guvern de uniune nationala

Costin Borc sustine varianta unui guvern de uniune nationala ar aduce beneficii pentru tara noastra, mai ales in negocierile care vor urma la nivelul Uniunii Europene, dupa Brexit, transmite Digi24.

Ministrul Economiei Costin Borc, nemultumit de subalterni: Sunt adusi politic in ministere

Ministrul Economiei Costin Borc este nemultumit de oamenii pe care ii are in subordine, dar pe care nu-i poate da afara.

Gorghiu: mi-as dori ca un om ca Dacian Ciolos sa fie propunerea noastra ca prim ministru

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca si-ar dori ca PNL sa aiba ca propunere de premier un om ca Dacian Ciolos, insa a precizat ca s-ar putea sa fie o diferenta intre ce isi doreste ea si ce se va intampla de fapt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2324 seconds )