Libnet.ro
UNICEF

21:45

Vicepremierul Gabriel Oprea s-a intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm

B1 B1,
Vicepremierul Gabriel Oprea s-a intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm

Gabriel Oprea s-a intalnit cu Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, informeaza B1 TV. Viceprim-ministrul pentru securitate nationala i-a urat succes noului ambasador al SUA si a. continuă pe B1

Vicepremierul Gabriel Oprea, la Consiliul JAI de marti, cu acelasi mandat: Romania poate primi 1.785 de imigranti

Vicepremierul Gabriel Oprea va participa din nou, marti, la Consiliul extraordinar de Justitie si Afaceri Interne pe tema migratiei, care va avea loc la Bruxelles. in cadrul reuniunii vicepremierul Gabriel.

MAI: Gabriel Oprea a votat iMPOTRIVA cotelor obligatorii

Vicepremierul Gabriel Oprea a votat, la Consiliul JAI, impotriva proiectului deciziei de aplicare a cotelor obligatorii, reiterand pozitia de principiu conform careia Romania nu sustine relocarea de refugiati pe baze obligatorii, se arata intr-un comunicat al MAI.

Gabriel Oprea a votat impotriva cotelor obligatorii la Consiliul JAI: Vicepremierul a depus o declaratie care motiveaza pozitia Romaniei

Vicepremierul pentru securitate nationala, Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a prezentat, marti, in Consiliul JAI, mandatul incredintat de presedintele Klaus Iohannis si de premierul Victor Ponta,.

Ambasadorul SUA la Bucuresti s-a intalnit cu presedintele iCCJ, Livia Stanciu: Hans Klemm si-a reafirmat sprijinul pentru eforturile Romaniei de respectare a statului de drept

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a avut joi o intalnire cu presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, ocazie cu care diplomatul american si-a exprimat sprijinul pentru eforturile.

Ambasadorul SUA i-a transmis Liviei Stanciu sprijinul pentru puternicele institutii judiciare

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, s-a intalnit astazi cu presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, diplomatul american transmitand sprijinul SUA pentru eforturile Romaniei de respectare a statului de drept si pentru puternicele institutii din domeniul judiciar.

Coalitia de guvernare il sustine in continuare pe Victor Ponta. Gabriel Oprea: Sustinem guvernul din care facem parte/ Dragnea: Coalitia va respinge motiunea de cenzura

Liderul UNPR Gabriel Oprea a transmis un mesaj de sustinere pentru Guvern, si implicit pentru Victor Ponta in fruntea acestuia, dupa sedinta coalitiei de guvernare care a avut loc luni la parlament. Acelasi mesaj il transmisese si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu inainte de aceasta sedinta, iar presedintele interimar PSD Liviu Dragnea a intarit astfel: Coalitia va respinge motiunea de cenzura.

Gabriel Oprea, despre motiunea de cenzura: Sprijinim coalitia si guvernul, iar pe presedinte pe toate problemele de securitate (VIDEO)

Gabriel Oprea a vorbit luni despre motiunea de cenzura a PNL si a declarat ca va sustine coalitia de guvernare, mentinand aceeasi pozitie. Sprijinim coalitia, guvernul, pe presedinte pe toate problemele de.

Ambasadorul SUA s-a intalnit cu Livia Stanciu si a reafirmat sprijin pentru puternicele si independentele institutii romanesti de aplicare a legii

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, s-a intalnit astazi cu Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Anuntul a fost facut pe contul de facebook al Ambasadei americane.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a intalnit cu Livia Stanciu: Sprijin pentru puternicele si independentele institutii romanesti de aplicare a legii

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, s-a intalnit joi cu Livia Stanciu, sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie, anunta Ambasada americana, pe contul ei de Facebook.

FOTO. Ambasadorul SUA s-a intalnit cu sefa Curtii Supreme. Klemm si-a reafimat sprijinul pentru institutiile independente

Hans Klemm, noul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, s-a intalnit, joi, cu Liviu Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )