Libnet.ro
UNICEF

05:45

Vicepremierul Liviu Dragnea: Posturile vacante din sistemul bugetar vor fi desfiintate.

România Liberă România Liberă,
Vicepremierul Liviu Dragnea: Posturile vacante din sistemul bugetar vor fi desfiintate.

Posturile vacante din administratie ar putea fi desfiintate pana la finele acestui an, potrivit vicepremierului Liviu Dragnea care sustine in acelasi timp ca in 2014 s-ar putea mari lefurile bugetarilor, transmite Agerpres. Mai avem o discutie foarte simpla cu cativa ministri dupa care vom introduce regula de 1 la 1. Problema este ca in Romania sunt cateva primarii care din cauza regulii de 1 la 7 au ajuns in situatia de a avea trei sau patru angajati. Pentru primariile care au un numar . continuă pe România Liberă

Dragnea: Posturile vacante din sistemul bugetar vor fi desfiintate

Posturile vacante din administratie ar putea fi desfiintate pana la finele acestui an, a declarat sambata vicepremierului Liviu Dragnea precizand totodata ca in 2014 s-ar putea mari salariile bugetarilor, informeaza Agerpres.

Dragnea: Posturile vacante din sistemul bugetar ar putea fi desfiintate pana la finele anului

Posturile vacante din administratie ar putea fi desfiintate pana la finele acestui an, potrivit vicepremierului Liviu Dragnea care sustine in acelasi timp ca in 2014 s-ar putea mari lefurile.

Liviu Dragnea: Regiunile circulare sunt mai functionale decat cele cu forma alungita / Vicepremierul a prezentat trei posibile modele de functionare a viitoarelor regiuni

Regiunile care au o forma relativ circulara sunt mai functionale decat regiunile care au o forma alungita, a declarat, joi, la Iasi, vicepremierul Liviu Dragnea, in timpul primei dezbateri organizate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) la nivel local cu privire la procesul de regionalizare-descentralizare, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )