Libnet.ro
UNICEF

12:45

Victor Ponta: 98% din bugetul pe 2013 trebuie facut inainte de alegeri

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: 98% din bugetul pe 2013 trebuie facut inainte de alegeri

Premierul Victor Ponta le-a spus ministrilor ca bugetul pentru 2013 trebuie sa fie realizat in proportie de 98% inainte de alegeri, motiv pentru care le-a cerut sa pregateasca datele pentru buget, pe care sa il gandeasca multianual, si sa le transmita Ministerului Finantelor Publice MFP), informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Cresterea veniturilor din primele 9 luni ale anului, efect al eliminarii coruptiei din ANAF

Victor Ponta a declarat, sambata, in cadrul sedintei de rectificare bugetara ca veniturilor fiscale in crestere dinprimele noua luni se datoreaza eliminarii retelei de crima organizata la varful ANAF,.

Victor Ponta: Cresterea veniturilor din primele 9 luni ale anului, efect al eliminarii coruptiei din ANAF. Sorin Blejnar: Premierul vorbeste prostii

Victor Ponta a declarat, sambata, in cadrul sedintei de rectificare bugetara ca veniturilor fiscale in crestere dinprimele noua luni se datoreaza eliminarii retelei de crima organizata la varful ANAF,.

Victor Ponta: Rezultatele ce vor fi anuntate de CE nu vor fi imbucuratoare, Romania va trebuie sa accepte corectii financiare

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca rezultatele care vor fi anuntate de Comisia Europeana in urma verificarii modului de derulare a mai multor programe cu finantare comunitara nu vor fi.

Victor Ponta: TVA trebuie sa scada, pana in 2016, la nivelul de 19%

Premierul Victor Ponta a declarat azi ca taxa pe valoarea adaugata TVA) ar trebui sa ajunga pana in 2016 la nivelul de 19%, nicidecum sa creasca, indierent de ce scrie in raportul FMI, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Nu cred ca trebuie sa mai crestem TVA-ul. Cred ca trebuie sa ajunga din nou la 19%, pana in 2016

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat miercuri, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin, ca nu este nevoie ca Romania mai creasca TVA-ul, ba chiar a mentionat ca ar trebui redus trepat pana la.

Victor Ponta: Nu cred ca trebuie sa majoram TVA. Taxa trebuie sa scada, pana in 2016, la nivelul de 19%

Taxa pe Valoarea Adaugata trebuie sa ajunga din nou la nivelul de 19% pana in 2016, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, intrebat de ziaristi cum comenteaza afirmatiile dintr-un raport al FMI, publicat cu o zi in urma.

Victor Ponta: Ideea ca drumurile sa fie deszapezite de localnici cu lopata e o poveste. De-aia incasam taxe

Premierul Victor Ponta a atentionat vineri, in sedinta de Guvern, ca autoritatile locale nu trebuie sa astepte ca drumurile inzapezite in perioada de iarna sa fie eliberate de catre localnici cu lopata,.

Victor Ponta, despre accidentul produs de un diplomat rus: Respectam conventiile internationale, dar vrem si noi sa fim respectati

Victor Ponta a reiterat, miercuri, ca persoana vinovata trebuie sa plateasca pentru accidentul in care o tanara a fost lovita de un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse. Premierul a insistat ca.

Victor Ponta, la inaugurarea Podului Calafat-Vidin: Va fi dat in functiune cel tarziu in mai 2013

Romania a finalizat lucrarile la podul Calafat-Vidin, desi Bulgaria sustine contrariul pentru a justifica intarzierea executarii lucrarilor care ii revin. Premierul Victor Ponta sustine ca este la moda.

Victor Ponta vrea ca circulatia auto sa fie oprita la semne clare de inzapezire, mai ales pentru TIR-uri: Dati vina pe mine, nu ma mai voteaza soferii, asta-i viata

Premierul Victor Ponta a tinut sa-l avertizeze in sedinta de Guvern de vineri pe ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, sa se pregateasca din timp pentru deszapezire. Ponta i-a transmis lui Silaghi, ca.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )