Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, atac dur la adresa Vioricai Dancila

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac dur la adresa Vioricai Dancila

Deputatul Victor Ponta a declarat, marti, ca un prim-ministru care nu poate sa decida asupra echipei si asupra politicilor Guvernului nu e prim-ministru, el facand referire la premierul desemnat Viorica. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Voi vota impotriva Guvernului Dancila cu toata convingerea

Fostul premier PSD Victor Ponta anunta ca va vota contra investirii Guvernului Dancila. A spus, in direct, la Antena 3. Guvernul Grindeanu l-am votat, la Guvernul Tudose nu am mai votat .

Traian Basescu, atac dur la Catalin Radulescu: Deputatul mitraliera e un dobitoc (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat vehement modificarile facute la conflictul de interese prin legea ANI, dar si anumite prevederi ce vor sa fie introduse in codurile penale prin diverse amendamente.

Ponta, ATAC DEVASTATATOR la Dragnea: E cel mai puternic de la CEAUSESCU incoace

Fostul premier Victor Ponta a lansat, marti, un atac extrem de dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Ponta a afirmat ca liderul social-democrat este cel mai puternic om politic de la presedintele.

Tariceanu, ATAC DUR la adresa protestatarilor. Manifestatiile de strada preamaresc INSTITUTIILE REPRESIVE ale statului

Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, a lansat un nou atac extrem de dur la adresa celor care contesta in mod repetat guvernarea PSD-ALDE in strada. Astfel, liderul ALDE afirma despre.

Tariceanu, atac dur la Tudose- SRI: Academia Securitatii... multi sunt prinsi acolo

Calin Popescu Tariceanu nu renunta la pasiunea sa de a lansa acuzatii la adresa statului paralel si lanseaza un atac dur la adresa premierului Mihai Tudose afirmand ca datorita legaturilor.

Iohannis, despre desemnarea Vioricai Dancila: Nu mi-a fost si nu-mi este teama de suspendare. Protestatarii sunt de admirat. Penalii n-au ce cauta in Guvern

Klaus Iohannis a motivat desemnarea Vioricai Dancila prin faptul ca nu putea ignora majoritatea parlamentara. Seful statului a certat, voalat, partidele de Opozitie pentru ca nu au sprijinit o varianta comuna de premier. intrebat daca a acceptat propunerea PSD de frica sa nu fie suspendat, Iohannis a raspuns: Nu mi-a fost si nu-mi este teama de suspendare. Seful statului a laudat protestele de sambata si a cerut un Guvern fara penali.

Ponta, despre votul privind Guvernul Dancila: Voi vota impotriva cu toata convingerea

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, duminica, ca va vota in Parlament impotriva investirii noului Guvern, condus de Viorica Dancila, fosta sefa a europarlamentarilor social-democrati.

Ponta, despre votul privind Guvernul Dancila: Voi vota impotriva cu toata convingerea. Dragnea controleaza Parlamentul, Guvernul, partidul

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, duminica, ca va vota in Parlament impotriva investirii noului Guvern, condus de Viorica Dancila, fosta sefa a europarlamentarilor social-democrati.

Victor Ponta: in fiecare luna de anul trecut un miliard de euro a plecat din Romania

Deputatul Victor Ponta a sustinut marti ca in fiecare luna din 2017 cate un miliard de euro a plecat din Romania, in ceea ce priveste balanta de plati, iar aceasta situatie continua.

VICTOR PONTA: Un miliard de euro pleaca lunar din Romania

Fostul prim ministru Victor Ponta a afirmat marti ca in fiecare luna din 2017 cate un miliard de euro a plecat din Romania, in ceea ce priveste balanta de plati, iar aceasta situatie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )