Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis pe tema respingerii Codului Fiscal: Joc politic de joasa speta

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis pe tema respingerii Codului Fiscal: Joc politic de joasa speta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca Guvernul are solutii pentru aplicarea masurilor Codului Fiscal, cum ar fi emiterea unei ordonante de urgenta sau angajarea raspunderii in fata Parlamentului, dar. continuă pe Antena3

Victor Ponta, atac la Iohannis: A facut o greseala

Nu ma asteptam nici la respingerea pe care a facut-o astazi cu Fifor. Cred ca a fost o greseala. Iohannis a respins nejustificat. Gestul sau e pur politic si nejustificat, a spus Victor Ponta, la B1 TV.

Victor Ponta: Gestul lui Iohannis de a respinge numirea lui Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor a fost unul pur politic si nejustificat

Prim ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata pe B1 TV, ca respingerea numirii lui Mihai Fifor la Ministrul Transporturilor de.

Victor Ponta: Gestul lui Iohannis de a respinge numirea lui Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor a fost unul pur politic si nejustificat (VIDEO)

Prim ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata pe B1 TV, ca respingerea numirii lui Mihai Fifor la Ministrul Transporturilor de.

Ponta, atac la Iohannis dupa respingerea propunerii de la Transporturi: Iohannis e competent sau ce?

Victor Ponta: M-am obisnuit cu chestia asta de la Traian Basescu. Iohannis e profesor de istorie, e competent sau ce? Ma indoiesc ca Iohannis este specialist in Transporturi.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate ca nu se doreste ca Romania sa fie puternica economic, se doreste sa fim o colonie care cumpara bunuri de la altii

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, despre respingerea Codului Fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis, ca poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic. Ponta a mai spus ca unul.

Victor Ponta, dupa ce Iohannis a cerut prudenta in privinta noului Cod Fiscal: Acum se pricepe si la Finante

Premierul Victor Ponta a pus la indoiala priceperea lui Klaus Iohannis in ceea ce priveste chestiunile financiare, dupa ce presedintele a facut apel la prudenta atunci cand a vorbit despre noul Cod Fiscal, care i-a fost trimis spre promulgare.

Victor Ponta, despre respingerea Codului Fiscal: Poate se doreste sa fim o colonie, nu o tara puternica economic

Premierul Victor Ponta a afirmat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca unul dintre motivele pentru care presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal poate fi acela ca seful statului a preferat sa puna in aplicare interese externe care nu doresc o Romanie cu o economie puternica, relateaza Agerpres.

Victor Ponta, lovitura surpriza pentru Klaus Iohannis

Victor Ponta raspunde refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a promulga Codul Fiscal si de a-l retrimite in Parlament. Si o face cu munitie de la Palatul Cotroceni. Ce spunea consilierul prezidential Cosmin.

Victor Ponta, reactie dupa ce Klaus Iohannis a retrimis Codurile in Parlament: Pentru romani este cea mai proasta veste posibila

Victor Ponta a criticat gestul presedintelui Klaus Iohannis, de a retrimite in Parlament Codul fiscal si Codul de procedura fiscala, spunand ca pentru acest gest exista doar doua posibile.

Victor Ponta: imi dau demisia daca va exista un acord politic cu Klaus Iohannis ca premierul va fi tot din coalitie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, moderata de Catalin Striblea, ca si-ar da demisia de la sefia Guvernului daca urmatorul premier ar fi tot din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )