Libnet.ro
UNICEF

22:15

Victor Ponta, atac subtil la Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac subtil la Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a raspuns cu o ironie atunci cand a fost intrebat ce parere are pana acum de vizita pe care presedintele Klaus Iohannis o efectueaza in SUA, scrie ziare. com. Ma bucur ca presedintele Romaniei s-a. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Am vorbit cu Iohannis despre dosarul meu

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca presedintele Klaus Iohannis greseste vorbind despre dosarul sau dosarul Turceni-Rovinari - n. red. ), adugand ca a discutat cu presedintele despre acest aspect. Cu cat.

Dan Mihalache: Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba

In nota obisnuita, Victor Ponta a facut declaratii crezand ca este foarte inteligent daca se ascunde sub formule vagi. Nu dorim sa facem un ping-pong de proasta factura cu Victor Ponta ca avem treaba, a declarat joi, la New York, seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, in replica la acuzatiile preierului. Ponta a declarat joi, la Romania TV, ca se intreaba daca nu Iohannis a facut presiuni pentru trimiterea mea in judecata. Premierul l-a atacat pe Klaus Iohannis in timpul vizitei acestuia in Statele Unite, de unde va reveni pe 30 septembrie.

Victor Ponta, noi declaratii despre dosarul sau

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, iar presedintele nu a comentat situatia.

Ponta: Ma bucur ca Iohannis s-a vazut si cu presedintele Chinei. Daca ma vedeam eu, ma criticati

Premierul Victor Ponta a comentat luni, faptul ca presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita in SUA a avut intalniri cu mai multi lideri mondiali. Ma bucur sa presedintele Romaniei s-a vazut si cu.

Victor Ponta sustine ca, la un moment dat, a vorbit cu presedintele Iohannis despre dosarul sau

Victor Ponta a declarat luni ca a vorbit cu Klaus Iohannis despre dosarul Turceni-Rovinari in care a fost trimis in judecata pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, discutia avand loc dupa efectuarea expertizei, iar presedintele nu a comentat situatia.

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura a PNL: Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub 200

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, ca la motiunea de cenzura a PNL vor fi sub 200 de voturi. Au nevoie de 276 de voturi, probabil ca vor fi sub.

Victor Ponta: Nu e de dorit o criza politica

Nu e de dorit o criza politica, a declarat luni premierul Victor Ponta, la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Nu e de dorit o criza politica. Eu am incercat, si rezultatele o spun, sa-mi fac munca mea de.

Anuntul premierului Victor Ponta privind situatia economica a Romaniei

In prag de motiune de cenzura, Victor Ponta le arunca in cap liberalilor cifrele. Si nu atat liberalilor cat aripei pedeliste a noului PNL. Premierul a postat in ultimele doua zile pe Facebook un fel de bilant .

Victor Ponta, despre motiunea de cenzura: Cel de la PNL sa mai lase scandalul

Premierul Victor Ponta a declarat luni, referitor la motiunea de cenzura a liberalilor, ca le recomanda celor de la PNL sa mai lase scandalul. O sa imi spun punctul de vedere ca prim-ministru la.

Victor Ponta a anuntat ca il va vota pe Liviu Dragnea la Congres: E foarte bine ca Liviu candideaza, cu siguranta va fi ales si va avea tot sprijinul meu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca il va vota pe Liviu Dragnea care candideaza la sefia PSD. intrebat daca ii va acorda votul la Congres actualului lider interimar al social-democratilor, Ponta a raspuns:.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )