Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: CFR Marfa intra intr-o noua procedura de privatizare

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: CFR Marfa intra intr-o noua procedura de privatizare

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa. Privatizarea CFR Marfa nu s-a putut. continuă pe Antena3

Ponta: CFR Marfa intra intr-o noua procedura de privatizare, pana in vara 2014, fara blocaj CSAT

Premierul Victor Ponta i-a cerut, miercuri, ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa saptamana aceasta procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa. Ponta a precizat ca procesul.

Ponta: CFR Marfa intra intr-o noua procedura de privatizare.

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa, proces care sa fie incheiat pana in vara anului viitor, fara ca Guvernul sa mai fie blocat de catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), informeaza Mediafax. Vreau sa var rog sa aplicati legea, sa continuati discutiile cu cei de la FMI si astazi, dupa ce prezentati Guvernului informarea cu finalizarea procedurii .

Ponta: CFR Marfa intra in noua procedura de privatizare, pana in vara 2014

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa, proces care sa fie incheiat pana in vara anului viitor, fara ca Guvernul sa mai.

Surse: Victor Ponta pleaca duminica in Statele Unite. Cu cine se intalneste si ce ar putea determina amanarea vizitei

Premierul Victor Ponta va pleca, duminica, intr-o vizita oficiala in Statele Unite, insa totul depinde de modul in care se va rezolva problema blocajului bugetar care a paralizat administratia americana, existand posibilitatea ca vizita sa fie amanata daca nu se va ajunge o solutie pana vineri, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice. Potrivit acestora, premierul Ponta are pe agenda intalniri cu vicepresedintele american Joe Biden si cu un secretar de stat. Pe agenda mai figureaza o serie de intalniri cu reprezentanti ai unor companii americane. In paralel, ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, participa la Washington la o conferinta pe teme energetice si investitii.

Ponta: Puteti incepe noua procedura pentru privatizarea CFR Marfa

Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Transporturilor, Ramona Manescu, sa inceapa din aceasta saptamana procedurile pentru o noua privatizare a companiei CFR Marfa, proces care sa fie incheiat pana in vara anului viitor, fara ca Guvernul sa mai fie blocat de catre CSAT.

Premierul i-a cerut ministrului transporturilor ca de azi, de maine sa reia procesul de privatizare a CFR Marfa

Premierul Victor Ponta i-a cerut Ramonei Manescu, ministrul transporturilor, sa porneasca de azi, de maine o noua procedura de privatizare a CFR Marfa. Va fi destul timp pana in vara anului viitor sa fie finalizata noua procedura de privatizare, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a precizat ca in conditiile in care va fi introdus management privat si cinstit la CFR si va exista un termen fara presiuni, finalul noii proceduri de privatizare va fi unul normal. Reamintim ca privatizarea CFR Marfa a esuat la inceputul acestei saptamani.

Monica Macovei: Victor Ponta este vinovat de esecul privatizarii CFR Marfa

Europarlamentarul PDLMonica Macovei afirma ca premierul Victor Ponta este singurul vinovat de esecul privatizarii CFRMarfa. Victor Ponta a fost direct implicat in procesul de privatizare a companiei CFR.

Victor Ponta da vina pe Traian Basescu pentru posibilul esec al privatizarii CFR Marfa: Functionarii sunt tematori (VIDEO)

Reactie dura a premierului dupa anuntul facut duminica de Grupo Geroviar Roman. Compania a anuntat ca privatizarea CFR Marfa s-ar putea sa nu se realizeze maine. Victor Ponta il indica vinovat in.

Victor Ponta, o guvernare cu lumina stinsa.

Guvernul Ponta si ministrul Transporturilor nu au gresit absolut nimic la privatizarea CFR Marfa. Intreaga vina pentru ratarea privatizarii o poarta un marunt secretar de stat, nici nu conteaza cum il cheama. Puterea se spala pe maini din nou pentru esec si ne da o noua dovada ca, in acest moment, Romania nu este guvernata. Am cerut comisiei de privatizare un punct de vedere asupra consecintelor care decurg din aceasta situatie, chiar daca la conducerea ministerului s-au schimbat ministrii, .

Radu Banciu, despre privatizarea CFR Marfa: Victor Ponta, in loc sa multiplice sansele investitorilor, ii sperie

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre scandalul dintre premier si presedintie legat de privatizarea CFRMarfa. Victor Ponta il indica vinovat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )